Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η βραδιά αλληλεγγύης στη Σορωνή

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η βραδιά  αλληλεγγύης στη Σορωνή

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η βραδιά αλληλεγγύης στη Σορωνή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 885 ΦΟΡΕΣ

Διοργανώθηκε από τον Σύλλογο γυναικών

Μεγάλη επιτυχία είχε η βραδιά αγάπης κι αλληλεγγύης που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Σορωνής στο πλαίσιο γενικότερης προσπάθειας που γίνεται για την λειτουργία ενός κοινωνικού Παντοπωλείου στο χωριό, το οποίο θα στηρίξει ενεργά άπορες οικογένειες.

Η βραδιά ξεπέρασε ακόμα και την πιο αισιόδοξη πρόβλεψη αφού αγκαλιάστηκε από δεκάδες κατοίκους της περιοχής που γλέντησαν μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

Το πατροπαράδοτο Σορωνιάτικο γλέντι, στήθηκε το περασμένο Σάββατο, με λαϊκή ζωντανή μουσική το το υπέροχο Σορωνιάτικο Σφουγγάτο, στον αύλειο χώρο του Άη Γιώργη. Την προσπάθεια του συλλόγου που ξεκίνησε δυναμικά στήριξαν με κάθε τρόπο εκτός από τον κόσμο οι:

Ματθαίος Χατζηγεωργίου από τον Best Fm, Καρελλάκης Αναστάσιος, οι φούρνοι Τομάζου – Χατζηγιάννη, ο φούρνος του Παππού, το κρεοπωλείο Στρατή, το φροντιστήριο Αγγλικών Μένη Σάββα – Μανώλη Γκουσιόπουλου, το φροντιστήριο Αγγλικών της Μαγδαλινής Χατζηκυριαζή, το παντοπωλείο της Δέσποινας Χάλκου, το ουζερί μπακαλόγατος – Νικολίτση, το βιβλιοχαρτοπωλείο η ΠΗΓΗ του Στ. Σαββάκη, η Cobel του Κωνσταντίνου Θωμάτου, η Γενική Εμπορική Αφρικ.Local products Τζένη Κατσούα Χατζηκυριαζή, ο Γιώργος Τσούλος (πηγή Φασούλι) και η Κουγιός ΑεΒΕ.

Διαβάστε ακόμη

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Εξαρτήσεις: Αντιμετώπιση και Προκλήσεις στο νησί της Ρόδου»

Έρχεται ξανά η παράσταση «Αθώος ή Ένοχος;» από τη θεατρική ομάδα Theorion

"Η νοσταλγία του Θεού": Μεγάλη Τρίτη-2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Στον απόηχο του 4ου Μουσικού Φεστιβάλ «Ρόδος: Σταυροδρόμι Πολιτισμών και Συμπράξεων Μουσικών Σχολείων»

«Από τον Λόγο στην Εικόνα...» - Έκθεση μαθητικών εικαστικών έργων

Εκδήλωση για τα 109 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων

Συζήτηση με τη WWF για τις δασικές πυρκαγιές της Ρόδου την Τετάρτη στο ΕΚΡ

Ανοιχτή Εκδήλωση για το κοινό του έργου «Ελληνικές Έξυπνες πόλεις: Σύστημα Τηλεφροντίδας με ρολόι και βραχιόλι στο Δήμο Ρόδου»