Φυλάκιση τριών ετών για το χασίς που είχε στη βαλίτσα

Φυλάκιση τριών ετών για το χασίς που είχε στη βαλίτσα

Φυλάκιση τριών ετών για το χασίς που είχε στη βαλίτσα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 618 ΦΟΡΕΣ

Στα «μαλακά» έπεσε χθες στο Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου 61χρονος αλλοδαπός από τη Βενεζουέλα, ο οποίος είχε συλληφθεί πριν από δύο χρόνια, καθώς εντοπίστηκε να έχει στις αποσκευές του περισσότερα από δύο κιλά χασίς!

Συγκεκριμένα το δικαστήριο κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς της συνηγόρου υπεράσπισης κας. Ειρήνης Παπαμανώλη έκρινε ένοχο τον 61χρονο και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 3 ετών μετατρεπόμενη προς 5 ευρώ την ημέρα.

Η υπόθεση είχε εξιχνιαστεί από αστυνομικούς του Τμήματος Καλύμνου οι οποίοι και στις 8 Απριλίου 2015 τις πρώτες πρωινές ώρες στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών, πραγματοποίησαν στοχευμένο έλεγχο στον αλλοδαπό.

Ο 61χρονος από τη Βενεζουέλα ταξίδεψε από τον Πειραιά στην Κάλυμνο με το πλοίο της γραμμής από το οποίο και μόλις είχε αποβιβαστεί. Κατά τον έλεγχο που του έγινε από τους αστυνομικούς διαπιστώθηκε ότι μετέφερε μέσα σε χειραποσκευή δυο αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους δύο (2) κιλών και είκοσι δύο (22) γραμμαρίων.

Ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν μαζί με τρία κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 115 ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή του.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω και σε βάρος του κινήθηκε η προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία.

Διαβάστε ακόμη

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο

Συνελήφθη αλλοδαπός στη Ρόδο για ναρκωτικά

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 54χρονος, υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στη Ρόδο, για διακίνηση ναρκωτικών

Πουλούσε υαλοκαθαριστήρες και συνελήφθη

Σε κινητοποιήσεις από αύριο οι δικηγόροι του νησιού μας

Καταγγελία για κακομεταχείριση ζώου

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στους δύο γονείς

«Κούρεμα» οφειλών άνω των 500.000 ευρώ πέτυχε επιχειρηματίας της Ρόδου