Κατέθεσε στο εφετείο ο Νίκος Παντέλης για το Koriopolis

Κατέθεσε στο εφετείο ο Νίκος Παντέλης για το Koriopolis

Κατέθεσε στο εφετείο ο Νίκος Παντέλης για το Koriopolis

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 163 ΦΟΡΕΣ

Απολογήθηκε χθες ο τεχνικός του Διαγόρα

Ύστερα από έξι χρόνια από τότε που ξέσπασε το σκάνδαλο «koriopolis», οι άνθρωποι της δικαιοσύνης αποφάσισαν να ανοίξουν και πάλι το φάκελο και να καλέσουν σε απολογία όλους εκείνους που το όνομά τους βρίσκεται μέσα στις σελίδες αυτής της υπόθεσης.

Ανάμεσα τους κι ο νέος τεχνικός του Διαγόρα Νίκος Παντέλης, ο οποίος είπε στους δικαστές του τριμελούς εφετείου κακουργημάτων τα πάντα σε ότι τον αφορά.

Ο Νίκος Παντέλης κατά την απολογία του υποστήριξε πως δεν έχει καμία συμμετοχή στο σκάνδαλο. «Το 2011 ντρεπόμουν να βγω έξω, με κοίταζαν σαν να είχα σκοτώσει άνθρωπο. Είμαι ένας αξιοπρεπής, ηθικός και τίμιος άνθρωπος.

Και κάποιοι φίλαθλοι για καιρό μου έλεγαν ότι στήνω παιχνίδια. Δεν έχω χρήματα, δεν έχω περιουσία. Δεν θα βρείτε ούτε έναν ποδοσφαιριστή που θα πει ότι είμαι ανέντιμος ή να του έχω πει να πράξει κάτι μεμπτό. Το ποδόσφαιρο χάλασε από τότε που μπήκε το στοίχημα.

Εγώ δεν παίζω ποτέ στοίχημα. Στη συνομιλία μου με τον Τσακογιάννη, όπου ως προπονητής τότε του Εθνικού του λέω ότι θα ανοίξουν τα σέντερ μπακ για να φάμε γκολ, του τα λέω για να τον αποφύγω. Δεν τα εννοώ. Αμέσως μετά πήρα και τον Πηρούνια και του τα είπα. Για να πει και αυτός τα ίδια», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους