Ναλμπάντης στα αγόρια, Χατζηνικολάου στα κορίτσια

Ναλμπάντης στα αγόρια, Χατζηνικολάου στα κορίτσια

Ναλμπάντης στα αγόρια, Χατζηνικολάου στα κορίτσια

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 374 ΦΟΡΕΣ

Ανακοινώθηκαν χθες από την ΕΟΠΕ οι Ομοσπονδιακοί-περιφερειακοί όλης της χώρας

Ανακοινώθηκαν χθες από την ΕΟΠΕ, οι Ομοσπονδιακοί-περιφερειακοί προπονητές των περιφερειών όλης της χώρας. Την Κατερίνα Χειμωνέττου που ήταν πέρυσι σε αυτή τη θέση στην Δωδεκάνησο, διαδέχονται φέτος οι Απόστολος Ναλμπάντης και Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου.

Ο Χατζηνικολάου είναι γνωστός στο χώρο, καθώς κατείχε και στο παρελθόν αυτή τη θέση και επανατοποθετείται σε αυτήν. Προσόν του, η δουλειά που κάνει σαν προπονητής και στο βόλεϊ σάλα αλλά και στο Μπιτς Βόλεϊ.

Για τον πρώτο δεν γνωρίζει πολλά ο κόσμος και θα ήταν χρήσιμο να αναφερθεί κανείς στην ιστορία του στο χώρο του βόλεϊ.

Οι δυο δίδυμοι Απόστολος και ο Κώστας Ναλπάντης, γνήσια τέκνα της Αλεξανδρούπολης, έγραψαν τη δική τους ιστορία στο φιλέ με πλούσια θητεία στον Εθνικό, τον Παναθηναϊκό επί Βελτζ, τον Κτησιφώντα Παιανίας επί Κουμπλή, τον Πανελλήνιο επί Λάιου, τον Εσπερο Βυζαντίου, τον ΠΑΟΚ και την πορτογαλική Νασιονάλ Μαδέιρα.

Θεωρούνταν από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού βόλεϊ και «στη μέρα τους» δεν παίζονταν με τίποτα. Θρυλικές οι αντιδράσεις και οι στιχομυθίες με συμπαίκτες και αντιπάλους που άφησαν εποχή.

Εδώ και περίπου μια δεκαετία έχουν σταματήσει την ενεργό δράση, αν και πριν τέσσερα χρόνια έβγαλαν και πάλι δελτία για να αγωνιστούν στην ομάδα της Λήμνου που ίδρυσε ο Νίκος Σαμαράς και να τιμήσουν τη μνήμη του φίλου και συναθλητή τους.

Ο Απόστολος Ναλμπάντης αγωνιζόταν κεντρικός και πήγε στον Παναθηναϊκό επί θητείας Γέρζι Βελτζ, με συμπαίκτες τους Γόντικα, Τεντζέρη, Καζάζη, Μαργαρώνη. Τώρα σε ότι αφορά τη Δωδεκάνησο ο Απόστολος Ναλμπάντης, θα είναι ο υπεύθυνος για τα αγόρια στο νομό μας και ο Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου για τα κορίτσια.

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!