H 1η «Γιορτή ρεβιθιού» στην Ψίνθο

H 1η «Γιορτή ρεβιθιού» στην Ψίνθο

H 1η «Γιορτή ρεβιθιού» στην Ψίνθο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 835 ΦΟΡΕΣ

H Ψίνθος, το χωριό με τις φυσικές ομορφιές και την πλούσια παράδοση, διοργανώνει για πρώτη φορά τη γιορτή ρεβιθιού και σας περιμένει όλους για να γευτείτε τον πλούτο της παράδοσης και τη φιλοξενία των κατοίκων του.

Ο Πολιτιστικός και περιβαλλοντικός σύλλογος Ψίνθου «Τέρψις» με συλλογική δουλειά και αρκετές επιτυχημένες εκδηλώσεις στα 3 χρόνια από την ίδρυσή του, θέλει για ακόμα μια φορά να συμβάλει στην ανάδειξη της τουριστικής ταυτότητας του χωριού αλλά και της τοπικής παραγωγής μας. Πολιτιστικοί σύλλογοι, χορευτές και χορεύτριες, εκθέσεις με παραδοσιακά προϊόντα και γλυκίσματα περιμένουν τους επισκέπτες της «Γιορτής ρεβιθιού».

Τα κιόσκια μας θα είναι εφοδιασμένα με τοπικές γεύσεις, όπως ρεβίθια με γίδα μαγειρεμένα στον ξυλόφουρνο και θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε από κοντά τον τρόπο παρασκευής του παραδοσιακού πιταρουδιού.
Την ψυχαγωγία της γιορτής θα αναλάβει ο Στράτος Τσιρακάκης με την ορχήστρα του, ένας από τους πιο καταξιωμένους καλλιτέχνες του νησιού μας που υπόσχεται να απογειώσει το κέφι και την διάθεση της γιορτής.

Σας περιμένουμε όλους στο όμορφο χωριό μας όπου η παράδοση αναβιώνει, να γευτούμε τους καρπούς και τα προϊόντα αυτού του ευλογημένου τόπου.
Καλή μας διασκέδαση!

1η Γιορτή Ρεβιθιού
24 Σεπτεμβρίου

Ώρα: 19:00
Ψίνθος

Διαβάστε ακόμη

Στον απόηχο του 4ου Μουσικού Φεστιβάλ «Ρόδος: Σταυροδρόμι Πολιτισμών και Συμπράξεων Μουσικών Σχολείων»

«Από τον Λόγο στην Εικόνα...» - Έκθεση μαθητικών εικαστικών έργων

Εκδήλωση για τα 109 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων

Συζήτηση με τη WWF για τις δασικές πυρκαγιές της Ρόδου την Τετάρτη στο ΕΚΡ

Ανοιχτή Εκδήλωση για το κοινό του έργου «Ελληνικές Έξυπνες πόλεις: Σύστημα Τηλεφροντίδας με ρολόι και βραχιόλι στο Δήμο Ρόδου»

Επιτυχώς ολοκληρώθηκαν η Ημερίδα Ενημέρωσης & το Τριήμερο Περιφερειακό Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας

Ομιλία του συγγραφέα Νικόλα Σμυρνάκη

Ημερίδα αφιερωμένη στον Νικ. Κόνσολα