Πλησιάζει η πρεμιέρα, διαχειρίζεται τα προβλήματα ο Ιπποκράτης

Πλησιάζει η πρεμιέρα, διαχειρίζεται τα προβλήματα ο Ιπποκράτης

Πλησιάζει η πρεμιέρα, διαχειρίζεται τα προβλήματα ο Ιπποκράτης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 101 ΦΟΡΕΣ

Δύο εβδομάδες απομένουν για την έναρξη του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής και ο Ιπποκράτης, όπως και όλες οι υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας, έχει μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του, προκειμένου να εμφανιστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμος στην πρεμιέρα κόντρα στον Πανελευσινιακό.

Η ομάδα της Κω έχει αφήσει πίσω της το χαμένο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Μανδραϊκό, που της στέρησε την ευκαιρία να συνεχίσει στη διοργάνωση και να παίξει όσο το δυνατόν περισσότερο, ελλείψει φιλικών αναμετρήσεων.

Μπορεί οι Κώοι να ταξίδεψαν στη γειτονική Τουρκία για να τεστάρουν τις δυνάμεις τους με τις τοπικές ομάδες μπάσκετ ωστόσο το αγωνιστικό επίπεδο έχει σημαντικές διαφορές και θα είχε μεγαλύτερο όφελος αν ο Ιπποκράτης αντιμετώπιζε αντιπάλους τόσο δυνατούς όσο αυτούς που θα βρει μπροστά του στο πρωτάθλημα.

Πάντως, η ομάδα πήγε στην Τουρκία, όπως έκανε και πέρσι ενώ μάλλον δύσκολα θα μετακινηθεί στη Ρόδο το επόμενο Σαββατοκύριακο για να δώσει τα τελικά της τεστ ετοιμότητας κόντρα στον ισχυρό Κολοσσό. Κι αυτό γιατί οι «θαλασσί», εκτός απροόπτου, θα έχουν υποχρεώσεις στο Κύπελλο.

Τα «αγκάθια» στην περίοδο προετοιμασίας για τον Ιπποκράτη δεν περιορίζονται στο μικρό αριθμό φιλικών αγώνων αλλά και στο γεγονός ότι ακόμη δεν έχει κάνει προπόνηση στην έδρα του! Αν λάβουμε υπόψη ότι οι υπόλοιπες ομάδες που χρησιμοποιούν ως έδρα το κλειστό της Κω έχουν ζητήσει από την Τοπική Επιτροπή αναβολή της πρεμιέρας για δύο εβδομάδες, εξαιτίας των εργασιών στο γήπεδο, είναι σαφές ότι ο Ιπποκράτης θα υποδεχθεί στις 8 Οκτωβρίου τον Πανελευσινιακό, έχοντας προπονηθεί ελάχιστα (έως καθόλου) στην έδρα του.

*εορταστικό ήταν χθες το κλίμα στον Ιπποκράτη καθώς είχε τα γενέθλιά του το νέο μεταγραφικό του απόκτημα, Χρήστος Καταβαίνης, ο οποίος – αν και είχε πρόσφατα ανακοινωθεί από ομάδα της Πάτρας – μετακόμισε στην Κω και θα παίξει στη Β’ εθνική. Οι συμπαίκτες του την ώρα του γεύματος στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή στην Τουρκία, του έκαναν έκπληξη μία τούρτα.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους