Ο Δήμ(ι)ος των Κρεμαστενών…

Ο Δήμ(ι)ος των Κρεμαστενών…

Ο Δήμ(ι)ος των Κρεμαστενών…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 260 ΦΟΡΕΣ

Ο Κλεόβουλος έχοντας σε μεγάλα κέφια τον μεσοεπιθετικό του, Παπαοικονόμου, συνέτριψε 5-1 το φιλόδοξο Φοίβο. Με 10 παίκτες από το 27’ αγωνίσθηκαν οι φιλοξενούμενοι, λόγω αποβολής του Κεφάλα

Ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλος του Κλεόβουλου θα φανταζόταν ένα τόσο εύκολο απόγευμα προχθές στο γήπεδο της Λίνδου, όπου οι γηπεδούχοι νίκησαν με το εντυπωσιακό 5-1 το φιλόδοξο και φέτος Φοίβο.

Η ομάδα του Δημήτρη Δογιάμα, έχοντας σε μεγάλα κέφια το Δήμο Παποικονόμου, κατάφερε να προηγηθεί στο ημίχρονο 3-0 και με την έναρξη της επανάληψης να κάνει τέσσερα τα τέρματα του, δίνοντας οριστικά τέλος στην έκβαση του αγώνα. Μάλιστα στη συνέχεια πέτυχε και πέμπτο τέρμα, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι πριν γίνει με πέναλτι το 2-0, έχασαν με αποβολή τον τερματοφύλακα τους, Κεφάλα, παίζοντας με 10 παίκτες για το υπόλοιπο παιχνίδι.

Ωστόσο στο 37’ τους δόθηκε η ευκαιρία να μπουν ξανά στο παιχνίδι, αλλά το πέναλτι που κέρδισαν πέρασε ανεκμετάλευτο. Το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 5-1, και πάλι με την ευκαιρία να τους δίνετε από τα 11 βήματα.

Φάσεις Γκολ:
8’ Ο Παπαοικονόμου μετά από ατομική προσπάθεια βρέθηκε σε θέση βολής και με το δεξί του πόδι (αριστεροπόδαρος) έστειλε τη μπάλα στην αντίθετη γωνία του Κεφάλα, κάνοντας το 1-0.

25’ Ο Κεφάλας δέχθηκε την πρώτη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία, ενώ 2’ αργότερα (27’) αντίκρυσε τη 2η και ταυτόχρονα την κόκκινη, καθώς ανέτρεψε στην περιοχή του (πέναλτι) τον Α. Κακλαμάνο, ο οποίος βρέθηκε σε θέση βολής μετά από ωραίο συνδυασμό Παπαοικονόμου, Κολιοκώστα.

29’ Το πέναλτι εκτέλεσε ο παθών, γράφοντας το 2-0.

37’ Ο Μόσχος τροφοδότησε τον Γκινή που σπρώχθηκε στην περιοχή από τον Εμ. Κακλαμάνο κι ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Τζιβίλογλου όμως που ανέλαβε την εκτέλεση του, έστειλε τη μπάλα άουτ.

42’ Πάσα του Παπαοικονόμου για τον Α. Κακλαμάνο, αυτός με τη μία με τακουνάκι πάσα, έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Κοκιοκώστα, που με πλασέ έκανε το 3-0.

46’ Σέντρα του Παπαοικονόμου από αριστερά προς τον Α. Κακλαμάνο που έκανε απευθείας το πλασέ, αλλά ο Μήλιος απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ.

49’ Πάλι από αριστερά ο Παποικονόμου έκανε τη σέντρα προς το 2ο δοκάρι, όπου εκεί βρέθηκε ο Ταγκάεφ και με κεφαλιά «ψαράκι» σημείωσε το 4-0.

53’ Σουτ του Τζιβίλογλου, ο Χρυσανθής πετάχθηκε στο «παραθυράκι» της εστίας του κι έδιωξε σε κόρνερ.

76’ Στην αντεπίθεση ο Παποικονόμου από αριστερά τροφοδότησε τον Ταγκάεφ που πρόλαβε την έξοδο του Μήλιου και με πλασέ έκανε το 5-0.

80’ Σε φάση διαρκείας, ο Γκινής έκανε το πλασέ, όμως ο Κωστάκης έδιωξε προ της γραμμής, αλλά και πάλι η μπάλα έφτασε στον Γκινή που ανατράπηκε από τον Κουκουτσέλα, κερδίζοντας το πέναλτι. Αυτή τη φορά ο Νίκος Ορφανίδης ήταν ο εκτελεστής, που ευσόχησε, σημειώνοντας το γκολ της τιμής (5-1).

Καλύτεροι από τον Κλεόβουλο ήταν οι Παπαοικονόμου, Κολιοκώστας και Ταγκάεφ, ενώ από το Φοίβο οι Παϊζάνος, Μόσχος και Ορφανιδης Ν.

Καλή η διαιτησία των Ατσικνούδα, Σταυρούλια, Βλάχου.

Οι συνθέσεις:
Κλεόβουλος: Χρυσανθής, Κουκουτσέλας, Μίκολι, Κωστάκης, Κακλαμάνος Εμ., Πιτσουρδάκης (67’ Κοντός), Παποικονόμου (75’ Κολιάδης), Κακλαμάνος Α., Κολιοκώστας, Ταγάεφ, Γαϊτάνος
Φοίβος: Κεφάλας, Ορφανίδης Σ., Κυπριώτης, Παϊζάνος, Καραγεωργίου (28’ Μήλιος), Χατζησάββας, Στεφανίδης, Γκινής, Μόσχος (57’ Ταφάνι), Τζιβίλογλου, Ορφανίδης Ν.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή