Η Κατταβιά πήρε νίκη και… δόξα

Η Κατταβιά πήρε νίκη και… δόξα

Η Κατταβιά πήρε νίκη και… δόξα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 160 ΦΟΡΕΣ

Επικράτησε μέσα στην Ψίνθο με 2-0 κατακτώντας το πρώτο τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα

Παίζοντας έξυπνα και σκοράροντας δύο φορές στο πρώτο μέρος, η Α.Ε. Κατταβιάς επικράτησε με 0 - 2 της Δόξας στην Ψίνθο, χάρη σε τέρματα των Μαντινάου και Στεφανάκη.

Οι παίκτες του Μανώλη Φραντζή, μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι από την αρχή και μπόρεσαν στο δεκαπεντάλεπτο να προηγηθούν.

Ήταν το 14΄ όταν ο Μήτρου έβγαλε παράλληλη σέντρα κι ο Μαντινάος ξεχασμένος στην αντίπαλη περιοχή, με κοντινό πλασέ νίκησε τον Κοντογιωργάκη κάνοντας το 0-1.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά έδειξαν φανερά επηρεασμένοι από το γρήγορο γκολ που δέχθηκαν. Δεν έφτασε όμως αυτό και δέχθηκαν και δεύτερο τέρμα, πριν τελειώσει το ημίχρονο.

Ήταν το 25 όταν ο Πάπα έφυγε στην αντεπίθεση κι έβγαλε κάθετη μπαλιά στον Στεφανάκη, που βγήκε μόνος απέναντι στον Κοντογιωργάκη και πλάσαρε εύστοχα για το 0 - 2

Στην φάση αυτή οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για οφσάιντ στον βοηθό κ. Λαζό.

Στο β΄ημίχρονο η εικόνα του αγώνα άλλαξε άρδην, μετά τις κινήσεις που έγιναν από τον πάγκο των γηπεδούχων. Η Δόξα έγινε πιο απειλητική, αλλά δεν έφτανε εύκολα κοντά στην εστία του Παπαβεργή και όταν το κατάφερνε, δεν ήταν εύστοχη στην τελική προσπάθεια. Στο 54', μετά από σέντρα του Χατζηνικόλα, ο Καρίκης έκανε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα κατέληξε έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι .

Στο 75' ο Παπαβεργής είπε "όχι" στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τριπολίτη, διώχνοντας ενστικτωδώς τη μπάλα στην αριστερή του γωνία.

Στο 81' η κεφαλιά του Τριπολίτη έπειτα από σέντρα του Μήτρου, δε βρήκε τον στόχο.

Στο 89' ο Μπατέστας έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς και στην επαναφορά το νέο σουτ του Μπατέστα, κατέληξε στο σώμα του Μαριεττάκη που βρισκόταν πάνω στη γραμμή του τέρματος.

Από την Δόξα καλύτεροι ήταν οι Καλοπήτας, Καρίκης και Τσοπάνογλου, ενώ από την Κατταβιά κορυφαίος ήταν ο Μαριεττάκης και τον ακολούθησαν σε απόδοση οι Σιέχ, Σαλαμαστράκης.

Πολύ καλή ήταν η διαιτησία των κ.κ. Σπάρταλη, Λαζού και Παπακωσταντίνου.

Οι συνθέσεις:

Δόξα: Κοντογιωργάκης, Στελλάς, Καλοπήτας, Στεργάκης (58' Μπατέστας), Μήτρου, Χατζηνικόλας, Δημητριάδης (58' Ορφανός Δ. ), Τσούλλος, Καρίκης, Τσοπάνογλου, Τριπολίτης.
Α.Ε. Κατταβιάς: Παπαβεργής, Αυγέρης (60' Ανδρεόπουλος), Μαριεττάκης, Σιέχ, Κιλασίν Χ., Σαλαμαστράκης, Μαντινάος (86' Τραγάκης), Πάπα, Στεφανάκης (93' Τοπάλ), Νασόπουλος, Μήτρου (71' Κιλασίν Κ.)

Διαβάστε ακόμη

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!