Το λαμπρό παράδειγμα ενός δημάρχου... προς αποφυγή

Το λαμπρό παράδειγμα  ενός δημάρχου... προς αποφυγή

Το λαμπρό παράδειγμα ενός δημάρχου... προς αποφυγή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1370 ΦΟΡΕΣ

Κύριε Ν. Παπαδόπουλε.
Είναι να απορεί κανείς πως ένας άνθρωπος και μάλιστα επιστήμονας, μπορεί να περιπέσει σε τέτοια πλάνη, την οποία μάλιστα να διανθίσει με τόσες ωραίες λογοτεχνικές φιοριτούρες.


Το “ λαμπρό παράδειγμα ενός Δημάρχου “ που εξυμνείτε κ. Παπαδόπουλε δεν μάζευε την Δευτέρα το πρωί τα σκουπίδια, όπως διαστρεβλώνοντας την αλήθεια και τη πραγματικότητα αναφέρετε, αλλά τα έσπρωχνε στο γκρεμό και τη θάλασσα από όπου δεν είναι πλέον δυνατόν να ανασυρθούν.

Το “ λαμπρό παράδειγμα ενός Δημάρχου “ που εξυμνείτε, έκλεισε το 2011 ένα παράνομο σκουπιδότοπο που βρισκόταν σε απόσταση τριών και πλέον χιλιομέτρων από τον οικισμό και άνοιξε ένα νέο βρωμερό και μολυσματικό σκουπιδότοπο, επίσης παράνομο, τον οποίο λειτουργεί μέχρι σήμερα, χωρίς καμία σχετική άδεια και κατά παράβαση κάθε νομιμότητας και κανόνων υγιεινής.

Το “ λαμπρό παράδειγμα ενός Δημάρχου” που εξυμνείτε, με την παράνομη πράξη του τη Δευτέρα το πρωί, σπρώχνοντας ο ίδιος, με τον εκσκαφέα του Δήμου, προς το γκρεμό και τη θάλασσα, τους εκατοντάδες τόνους σκουπιδιών, που είχε επισωρεύσει στο οροπέδιο δίπλα στο ελικοδρόμιο, και επειδή από εκεί είναι πλέον αδύνατο να ανασυρθούν, καταδίκασε τη συγκεκριμένη πλευρά του νησιού μας σε μια μεγάλη περιβαλλοντική ζημιά, αναίτια αφού οι συγκεκριμένοι εκατοντάδες τόνοι σκουπιδιών, θα μπορούσαν να είναι οι πρώτοι που θα μπορούσαν να μεταφερθούν στον ΧΥΤΑ Ρόδου, όταν ξεκινήσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Το “ λαμπρό παράδειγμα ενός Δημάρχου “ που εξυμνείτε, έχει καταδικάσει παράνομα και χωρίς καμία λογική τους κατοίκους της Χάλκης να ζουν δίπλα σε ένα βρωμερό σκουπιδότοπο, με όλες τις μολυσματικές συνέπειες που αυτή η πράξη του έχει, και να αναπνέουν αφ’ ενός τη βρώμα και δυσωδία του σκουπιδότοπου και αφ’ ετέρου τις τοξικές παρενέργειες του καπνού από τις παράνομες και ανθυγιεινές καύσεις των σκουπιδιών, στις οποίες κατά καιρούς επιδίδεται.

Είναι φανερό ότι έχετε γράψει το ανωτέρω σχόλιό σας, χωρίς να έχετε επισκεφθεί και μυρίσει τη συγκεκριμένη περιοχή και αυτό ίσως σας παρέσυρε να γράψετε τόσες ανακρίβειες, διαστρεβλώνοντας τη πραγματικότητα και παρουσιάζοντας το μαύρο για άσπρο.

Η Χάλκη κ. Παπαδόπουλε, όπως θα γνωρίζετε, είναι ένα μικρό κόσμημα στην ομάδα των νησιών της Δωδεκανήσου, αλλά και όλης της νησιωτικής Ελλάδας.

Γι’ αυτό και εμείς οι Χαλκήτες προσπαθούμε να περιορίσουμε τις ζημιογόνες ενέργειες ενάντια στο πολύ όμορφο περιβάλλον του νησιού μας, από παράνομες ενέργειες σαν αυτή του “ λαμπρού παραδείγματος ενός Δημάρχου “ πού εξυμνείτε και ενεργοποιούμαστε για να κάνουμε το νησί μας ακόμη ομορφότερο και ελκυστικότερο.

Γι’ αυτό αν θέλατε να είστε αντικειμενικός, ο σωστός τίτλος για ένα σχόλιο για τον συγκεκριμένο Δήμαρχο είναι: “ Το λαμπρό παράδειγμα ενός Δημάρχου…προς αποφυγή! “.

Με εκτίμηση
Μαρκάκης Ασκληπιός
Δημοτικός Σύμβουλος,
Πρόεδρος Δ.Σ Χάλκης»

Διαβάστε ακόμη

Κεντρικός ομιλητής σε Συνέδριο του Τορίνο ο δήμαρχος Χάλκης Φραγκάκης Ευάγγελος

Με καλούς ρυθμούς προχωρά η κατασκευή του Αρχαιολογικού Μουσείου Χάλκης

Η Λέσχη Lions Χάλκης συνεχίζει την πλούσια δράση της!

Ολοκληρώνεται η κατασκευή του νέου ΚΕΠ Χάλκης

Σημαντικό έργο για την εξοικονόμηση και διασφάλιση ποιότητας νερού πραγματοποιείται στη Χάλκη

City Οn Halki Pass-Η Χάλκη πρωτοπορεί και στην τεχνολογία

Ομιλητής στο Πανεπιστήμιο της Σιένα ο Δήμαρχος Χάλκης, Φραγκάκης Ευάγγελος

Άγγελος Φραγκάκης: Η Χάλκη πρωτοπορεί και στην τεχνολογία -Τι αφορά το City On Halki Pass