Κως: Ιδιοκτήτης ξενοδοχείου προμήθευε καφετέριες με 'φρουτάκια'

Κως: Ιδιοκτήτης ξενοδοχείου προμήθευε καφετέριες με 'φρουτάκια'

Κως: Ιδιοκτήτης ξενοδοχείου προμήθευε καφετέριες με 'φρουτάκια'

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 451 ΦΟΡΕΣ

Οκτώ συλλήψεις από την ΕΛΑΣ

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε από την Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, σε βάρος 8 ατόμων, σε νησί της Δωδεκανήσου.

Η δικογραφία περιλαμβάνει 7 Έλληνες και έναν Αλβανό, οι όποιοι κατηγορούνται -κατά περίπτωση- για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα παίγνια και περί όπλων. Επίσης περιλαμβάνεται ένα ακόμα άτομο, μία Ελληνίδα, νόμιμη εκπρόσωπος καταστήματος, η οποία αναζητήθηκε στα όρια του αυτοφώρου.

Η υπόθεση διερευνήθηκε ύστερα από καταγγελλόμενα, στο πλαίσιο των οποίων εντοπίστηκαν και ελέχθησαν τρεις καφετέριες, όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια. Το Εσωτερικών Υποθέσεων ερεύνησε την υπόθεση γιατί η πληροφορία ανέφερε ότι ίσως ήταν εμπλεκόμενοι και αστυνομικοί, κάτι το οποίο όμως δεν προέκυψε.

Στους συλληφθέντες ιδιοκτήτες και προσωρινά υπεύθυνους των καφετεριών, περιλαμβάνεται και ο προμηθευτής των παιγνιομηχανημάτων που είναι και ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στο νησί, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρικός εκκενωτής (taser), αναδιπλούμενο μαχαίρι και 10 κινητά τηλέφωνα.

Σε χώρο που διατηρούσε εντοπίσθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν 120 παιγνιομηχανήματα, από τα οποία τα 65 τύπου «φρουτάκια», ενώ συνολικά κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 11.457,49 ευρώ.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ο οποίος παρέπεμψε 5 από αυτούς για κύρια ανάκριση, ενώ οι άλλοι τρεις που συνελήφθησαν, δηλαδή δύο Έλληνες και ο Αλβανός, ήταν παίκτες και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Πηγή: news247.gr

Διαβάστε ακόμη

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο

Συνελήφθη αλλοδαπός στη Ρόδο για ναρκωτικά

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 54χρονος, υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στη Ρόδο, για διακίνηση ναρκωτικών

Πουλούσε υαλοκαθαριστήρες και συνελήφθη

Σε κινητοποιήσεις από αύριο οι δικηγόροι του νησιού μας

Καταγγελία για κακομεταχείριση ζώου

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στους δύο γονείς

«Κούρεμα» οφειλών άνω των 500.000 ευρώ πέτυχε επιχειρηματίας της Ρόδου