Ανείπωτη θλίψη για τον αδικοχαμένο Τσαμπίκο Κολιού

Ανείπωτη θλίψη για τον αδικοχαμένο Τσαμπίκο Κολιού

Ανείπωτη θλίψη για τον αδικοχαμένο Τσαμπίκο Κολιού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4658 ΦΟΡΕΣ

Άδικα και πρόωρα κόπηκε το νήμα της ζωής του 29χρονου παράγοντα του Δ.Σ. του Άρη, ο οποίος «έφυγε» τα ξημερώματα της Κυριακής σε τροχαίο δυστύχημα. Τον «αποχαιρετούν» συγκλονισμένοι οι συνεργάτες και οι φίλοι του

Με ανείπωτη θλίψη και βαθιά οδύνη υποδέχθηκε η τοπική κοινωνία του Αρχαγγέλου την τραγική είδηση για το χαμό, τα ξημερώματα της Κυριακής σε τροχαίο δυστύχημα στα Κολύμπια, του Τσαμπίκου Κολιού.

Επρόκειτο για έναν ιδιαίτερα αγαπητό, πάντα χαμογελαστό και δραστήριο άνθρωπο, που εδώ και λίγο καιρό υπηρετούσε τον αγαπημένο του Άρη και μέσα από τη διοίκησή του. Ο ξαφνικός και άδικος θάνατός του συγκλόνισε όλους όσοι τον γνώριζαν και βύθισε σε βαρύ πένθος την ποδοσφαιρική οικογένεια των «κιτρινόμαυρων», η διοίκηση των οποίων εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γυμναστικού Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Άρης Αρχαγγέλου, με τη θλιβερή είδηση του θανάτου του Τσαμπίκου Κολιού, μέλους του Δ.Σ. της ομάδας και εξέχοντος μέλους της Αρχαγγελίτικης κοινωνίας, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση και αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:
-Να παραστεί σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία
-Να εκφραστούν συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος
-Να αναρτηθεί φωτογραφία του εκλιπόντος στα γραφεία του Συλλόγου
-Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στον πρώτο αγώνα μετά από σχετική αίτηση στην ΕΠΣΔ
-Να φέρουν μαύρο περιβραχιόνιο οι ποδοσφαιριστές μας σε ένδειξη πένθους στον πρώτο αγώνα μετά από σχετική αίτηση στην ΕΠΣΔ
-Να δημοσιευτεί το παρών ψήφισμα στο τοπικό Τύπο»

Συλλυπητήρια από την ΕΠΣΔ
Τα συλλυπητήριά της στους οικείους του Τσαμπίκου Κολιού, καθώς και στον Άρη, εκφράζει η διοίκηση της ΕΠΣΔ: «Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΣΔ, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντα, Τσαμπίκου Κολιού καθώς και στην οικογένεια του Άρη Αρχαγγέλου».

Συγκινητικό «αντίο» από τους φίλους
Με την υπόσχεση πως δεν θα τον ξεχάσουν ποτέ, αποχαιρετούν τον Τσαμπίκο Κολιού οι φίλοι του. Ένας εξ αυτών, ο Άγγελος Δημητριάδης, μέλος του Δ.Σ. του Άρη, έστειλε την παρακάτω επιστολή:

«Καθώς πανηγυρίζαμε αγκαλιά και υπό βροχή την πρόκριση στον τελικό του 2012, συνειδητοποίησα πως κάποια στιγμή θα πάρουμε τη σκυτάλη και θα πραγματοποιήσουμε μαζί τα όνειρα μας. Για τον Άρη μας! Το καλοκαίρι που πέρασε, αναλάβαμε δράση και μαζί με άλλους αδερφούς μας "γίναμε διοίκηση". Μπορεί να μην ήσουν ο "πρόεδρος", όπως αγαπούσαμε να σε αποκαλούμε. Ήσουν όμως η ψυχή της ομάδας!

Κάναμε όνειρα καθημερινά και θέταμε ψηλά τον πήχη, γιατί ήσουν πάντα ένας άνθρωπος που δε βολευόταν με τη μετριότητα. Και σου το επέτρεπε η μεγάλη οικογένεια του Άρη. Γιατί έβλεπες στα δικά μας πρόσωπα, στους παικταράδες μας και στον προπονητή μας που τόσο πολύ αγαπούσες, πως έχουμε τη δύναμη!

"Η βροχή που μαστιγώνει τους δρόμους", όπως τραγουδούσες πάντα όταν διασκεδάζαμε, μπήκε προσωρινό εμπόδιο μια "γύφτισσα νύχτα" και μας έχει χαλάσει τον προγραμματισμό. Και λέω προσωρινό, γιατί ακούω τι λες αυτή τη στιγμή: "Ηρεμήστε ρε ανόητοι, σας στέλνω δύναμη απευθείας απ' τα αστέρια". Αν δεν κάνω λάθος, κρατάς και το "πούρο της νίκης".

Αυτό σου ζητάμε! Στέλνε μας το φως σου, τη δύναμή σου, την αισιοδοξία σου και το χαμόγελο σου. Να μας συντροφεύει σε καλές και κακές στιγμές. Παραμένεις ο καλύτερος και ο καταλληλότερος άνθρωπος, στο να μας εμψυχώνεις και να μας στηρίζεις. Πάντα σε αυτό τον τομέα έκανες πρωταθλητισμό και ξέρουμε πως θα συνεχίσεις, από εκεί ψηλά!

Ο φίλος και αδερφός σου Άγγελος και σύσσωμο το Δ.Σ. του Άρη, οι προπονητές μας και οι παίκτες μας, υποσχόμαστε πως θα διαθέσουμε κάθε γήινη δύναμή μας, ώστε να μη σε απογοητεύσουμε. Εις το επανιδείν, ΠΡΟΕΔΡΕ!»

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού

Στην Εθνική βόλεϊ Κ16 η Σοφία Καλημεράκη του Ροδίων Άθλησις!

Γ’ Εθνική – 32η Αγωνιστική: Πλήρης δράση σήμερα και αύριο

ΑΕΡΑ: Με ενδεκάδα ανάγκης στο Μαρκόπουλο