Συνάντηση του Δ.Σ. του Τμήματος HJ-33 Ρόδου της AHEPA HELLAS με τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου

Συνάντηση του Δ.Σ. του Τμήματος HJ-33 Ρόδου της AHEPA HELLAS με τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου

Συνάντηση του Δ.Σ. του Τμήματος HJ-33 Ρόδου της AHEPA HELLAS με τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 288 ΦΟΡΕΣ

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Τμήματος HJ-33 Ρόδου της AHEPA HELLAS πραγματοποίησαν συνάντηση εργασίας με τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου κ. Γεώργιο Χατζημάρκο. Το Τμήμα HJ-33 Ρόδου εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. Αντώνιος Γιαννικουρής, ο Αντιπρόεδρος κ. Κώστας Νιωτάκης, ο Γραμματέας κ. Γέωργιος Λάκουρας και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Γεώργιος Μαυρομάτης.

Η συνάντηση εξελίχθηκε σε άριστο κλίμα και δίηρκησε περίπου μία ώρα. Αρχικά ο Πρόεδρος κ. Γιαννικουρής έκανε αναφορά στη δράση του τμήματος από την ίδρυση του, τα μελλοντικά πλάνα της διοίκησης αλλά και τη πρόθεση του τμήματος να συνδράμει στο πολύ σημαντικό έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου.

Επεσήμανε δε για τη συνεργασία που έχει ήδη το Τμήμα Ρόδου με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τις Ένοπλες Δυνάμεις και τοπικούς φορείς, διοργανόντας από κοινού δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα.

Ωστόσο οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι υπάρχει κοινό πεδίο ουσιαστικής συνεργασίας προς επίτευξη κοινών στόχων και σκοπών στην ακριτική περιοχή μας.

Στη συνέχεια ο κ. Περιφερειάρχης συνεχάρη τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου για τη δραστηριότητα του Τμήματος Ρόδου και ιδιαιτέρως για την επιτυχημένη εκδήλωση της Ομιλίας του Καθηγητή Δρα Ι. Μάζη στις 16 Σεπτεμβρίου, την οποία παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον.

Τέλος ο Πρόεδρος κ. Γιαννικουρής, ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη κ. Γ. Χατζημάρκο και επέδωσε στον ίδιο ως αναμνηστικό δώρο, ενα λάβαρο με το έμβλημα του Τμήματος Ρόδου, ευχόμενος καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου.

Διαβάστε ακόμη

Μετά από ερώτηση Νικητιάδη στη Βουλή διαφαίνεται λύση για τους οικοπεδούχους στο Χαράκι

Μνημόνιο Συνεργασίας για θέματα Πολιτικής Προστασίας μεταξύ του Δήμου Ρόδου και της ΚΤΕΛ Ρόδου Α.Ε.

Β΄ ΕΛΜΕ για Νίσυρο: "Θα υπερασπιστούμε μέχρι τέλους τους/τις μαθητές/τριές μας και τις οικογένειές τους από τη διαφθορά , από το σύστημα που τη γεννά"

Την Παρασκευή θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο Ρόδου

Σύσκεψη χθες στον δήμο για τον νόμο που αφορά τον αιγιαλό και την παραλία

Ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΣΤΑΤ. ο μόνιμος πληθυσμός στα χωριά και τα νησιά μας

Δήμαρχος Ρόδου, Αλέξανδρος Κολιάδης: Οποιος σπέρνει ανέμους...

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η ημερίδα "Από τον ρεπόρτερ του 19ου αιώνα στη χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης" της ΕΣΗΕΠΗΝ