Βρε, πως αλλάζουν οι… καρέκλες..!

Βρε, πως αλλάζουν οι… καρέκλες..!

Βρε, πως αλλάζουν οι… καρέκλες..!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 481 ΦΟΡΕΣ

Μάιος του 2011, εδώ στο νησί της Ρόδου σε διαμαρτυρία που έγινε έξω από το Νοσοκομείο της Ρόδου, όπου στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων και ο σημερινός υφυπουργός Νεκτάριος Σαντορινιός (πίσω δεξιά) «τσίτωναν» τα πανό και το ανάστημά τους, φανατίζοντας τον απελπισμένο κόσμο, ότι αυτοί δεν είναι σαν τους… άλλους, που πούλησαν τη χώρα και το μέλλον των παιδιών μας.

«ΝΑ φύγουν μαζί με τα μέτρα τους, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΤΡΟΪΚΑ» έγραφαν και κόρδωναν όλοι μαζί, για το ότι θα έκαναν τους πάντες να χορέψουν στο... ταψί, σκίζοντας μνημόνια και συμφωνίες. Στην καλύτερη περίπτωση, δεν ήξεραν ότι τέσσερα χρόνια μετά θα γίνονταν κυβέρνηση…!

Στη χειρότερη, το ήξεραν και εφάρμοσαν την άκρως δοκιμασμένη από προηγούμενους, τακτική του τυχοδιωκτισμού. Σε κάθε περίπτωση τα κατάφεραν, να πίνουν κι αυτοί στην υγειά μας.

Οι άδολοι άνθρωποι που τους πίστεψαν και τους απογοήτευσαν, έχουν ήδη απομακρυνθεί από τούτη την παρεούλα, με τους αυλικούς που απέμεινε να εξευτελίζει όνειρα, ιδανικά και αγώνες ανθρώπων που νόμιζαν ότι αυτοί θα άλλαζαν τη χώρα προς το καλύτερο.

Τα συγκεκριμένα πανό πάντως (μαζί με τα άλλα που σήκωναν στις παρελάσεις) και τα μαύρα περιβραχιόνια που φορούσαν ας τα κρατήσουν καλού κακού. Μην χρειαστεί να τυπώνουν άλλα. Ικανούς τους έχουμε να αρχίσουν να κάνουν τα ίδια μόλις γίνουν αντιπολίτευση. Έχουν τον… Θεό τους νομίζετε;

Μιχ.Μ.

Διαβάστε ακόμη

Τη νότια Ρόδο επισκέφθηκε το σαββατοκύριακο ο Πύρρος Δήμας

Η προσφορά του συλλόγου «Αγία Μαρίνα»

Οφείλουμε να συμπεριφερόμαστε στη Ρόδο μας όπως της αρμόζει

Την Τρίτη στη Ρόδο ο Στεφανος Κασσελάκης

Δράση «Προμηθεύς» από τις Ένοπλες Δυνάμεις σε Ανάφη, Αμοργό και Αστυπάλαια

Άμεση επισκευή χρειάζεται και ο Αστυνομικός Σταθμός της Σύμης

Μ. Ιατρίδη: Στις Ευρωεκλογές πρέπει να δώσουμε μήνυμα σταθερότητας

Ένας Καρπάθιος στο μεγαλύτερο ετήσιο συνέδριο μεταφορών και κινητικότητας στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας!