Δωδεκανήσιος ο επικεφαλής των συμβούλων του Μητσοτάκη

Δωδεκανήσιος ο επικεφαλής των συμβούλων του Μητσοτάκη

Δωδεκανήσιος ο επικεφαλής των συμβούλων του Μητσοτάκη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1098 ΦΟΡΕΣ

Ο καθηγητής Γ. Γεραπετρίτης από τις Μενετές Καρπάθου

Δωδεκανήσιος και συγκεκριμένα από τις Μενετές Καρπάθου είναι ο επικεφαλής της ομάδας συμβούλων του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πρόκειται για τον κ. Γιώργο Γεραπετρίτη καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου της Νομικής, ο οποίος θα είναι επικεφαλής του Συντονιστικού Οργάνου των συμβούλων του προέδρου.

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης είναι καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Σήμερα είναι διευθυντής του Τομέα Δημοσίου Δικαίου της Νομικής Σχολής, ενώ έχει διατελέσει επισκέπτης καθηγητής στα Πανεπιστήμια της Οξφόρδης και του Λονδίνου.

Υπήρξε επίσης υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών του Βρετανικού Συμβουλίου, του Γαλλικού Συμβουλίου Επικρατείας και τους German Marshall Fund των ΗΠΑ.

Παράλληλα με την ακαδημαϊκή του πορεία έχει αναλάβει σημαντικές θέσεις σε διεθνείς και εθνικούς οργανισμούς, όπως εθνικός εκπρόσωπος στην Ομάδα για τον Εκσυγχρονισμό της Ανώτατης Εκπαίδευσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και στην Ομάδα Χωρών κατά της Διαφθοράς του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Διαβάστε ακόμη

Μ. Κόνσολας: «Ενεργειακή μετάβαση των νησιών με έργα και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία»

Ενισχύεται το Κτηματολόγιο Ρόδου με τρεις μηχανικούς - Συνάντηση Μίκας Ιατρίδη με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνο Κυρανάκη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση του ΠΠΙ Κάσου και τις διακομιδές

Γ. Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους»

Γιάννης Παππάς: Λύση από τον υφυπουργό Ναυτιλίας για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στα πλοία

Ομιλία Μίκας Ιατρίδη στη Βουλή για την αναμόρφωση του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας: «Στόχος μας, ένας κράτος λιγότερο γραφειοκρατικό, πάντα δίπλα στον πολίτη!»

Γ. Παππάς, υφ. Ναυτιλίας: «Νέα πραγματικότητα η visa express για επιχειρηματίες του τουρισμού Καλύμνου και Λέρου»