Εντατικοί καθαρισμοί σε φρεάτια, δρόμους και ποτάμια

Εντατικοί καθαρισμοί σε φρεάτια, δρόμους και ποτάμια

Εντατικοί καθαρισμοί σε φρεάτια, δρόμους και ποτάμια

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 737 ΦΟΡΕΣ

Πραγματοποιούνται στη Ρόδο από την ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ

Καθαρισμούς φρεατίων, δρόμων και ποταμιών πραγματοποιεί αυτό το διάστημα η ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ, στο πλαίσιο προετοιμασίας του νησιού για τη χειμερινή περίοδο.

Τα συνεργεία της έχουν διασκορπιστεί σε μεγάλο μέρος του οδικού δικτύου για τις αναγκαίες εργασίες πριν ξεκινήσουν οι βροχές και δημιουργηθούν προβλήματα πλημμυρών και κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές.

Μάλιστα όπως δήλωσε χτες ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος επιχειρηματικότητας και εμπορίου υπεύθυνος εκ μέρους της περιφέρειας για τη λειτουργία της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ Χρήστος Ευστρατίου, οι εργασίες αυτές θα συνεχιστούν όλο το μήνα.

«Αυτό το διάστημα έχουμε συνεργεία της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ τα οποία καθαρίζουν σε αρκετά σημεία του νησιού. Τώρα στιγμή βρίσκονται στη λεωφόρο Ιαλυσού, όπου έχουμε μεγάλο πρόβλημα καθώς εκεί μεγάλος αριθμός φρεατίων είναι γεμάτα από χώμα το οποίο κατεβαίνει από το βουνό όταν βρέχει ενώ και πολλά άλλα είναι επίσης φραγμένα. Για αυτό πρέπει να επέμβει και η ΔΕΥΑΡ με τα αποφρακτικά της μηχανήματα.


Τα άλλα μας συνεργεία βρίσκονται στο δρόμο προς τον άγιο Σουλά και καθαρίζουν το δρόμο δεξιά και αριστερά καθώς και τα ποτάμια που υπάρχουν στην περιοχή αυτή.

Άλλο ένα συνεργείο εργάζεται περιμετρικά του Αγίου Ισιδώρου λόγω των κατολισθήσεων που σημειώθηκαν στην περιοχή, ενώ και το ποτάμι της Κρεμαστής καθαρίστηκε παρά το ότι δεν είναι αρμοδιότητα της περιφέρειας αλλά του δήμου.


Επίσης από την Παρασκευή μέχρι και σήμερα συνεχίζονται οι εργασίες στο ποτάμι στα Αφάντου. Επειδή θα αλλάξει η κυκλοφορία όταν κλείσει ο δρόμος για αυτό γίνονται κάποιες εργασίες εκεί.

Έχουμε ακόμα δουλειά μπροστά μας θα πρέπει να πάμε και στην ανατολική πλευρά ενώ από την άλλη δε ξέρεις τι θα συναντήσεις μπροστά σου γι’ αυτό δεν ξέρουμε πότε θα τελειώσουμε. Όλο αυτό το μήνα θα συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με τα φρεάτια και τους δρόμους» δήλωσε ο κ. Ευστρατίου.

Διαβάστε ακόμη

Δύο μέλη από τη Ρόδο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής

Εγκρίθηκε η σήμανση για την επέκταση του πεζοδρόμου

Εξήντα αιτήσεις κατατέθηκαν για το σύστημα τηλεφροντίδας μοναχικών ηλικιωμένων

Στη Σαουδική Αραβία ταξιδεύουν τρία προϊόντα του Νοτίου Αιγαίου για να εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια

Αύριο η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής των Ευρωεκλογών στη Ρόδο

Με τον πατέρα του 10χρονου που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα παραχωρεί η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου

Νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου ο δικηγόρος Ρόδου, Στέφανος Καψάλης