Ρόδος: Μισογεμάτο λόγω νίκης, άδειο λόγω εμφάνισης

Ρόδος: Μισογεμάτο λόγω νίκης, άδειο λόγω εμφάνισης

Ρόδος: Μισογεμάτο λόγω νίκης, άδειο λόγω εμφάνισης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 362 ΦΟΡΕΣ

Η πολύτιμη νίκη επί του Λουτρακίου με 1-0 δεν γέμισε το «ποτήρι» των «ελαφιών», καθώς με την παρουσία τους κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο προβλημάτισαν

Η παρθενική επιτυχία στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ήταν για τη Ρόδο αναμφίβολα ένα πολύ καλό νέο. Η νίκη επί του Λουτρακίου ήταν μονόδρομος, το τελικό φτωχό, πλην τίμιο 1-0 με το γκολ-πέναλτι του Σερτζίνιο στο 10’, έδωσε στα «ελάφια» το πολυπόθητο «τρίποντο» και τα κράτησε σε επαφή με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Μόνο που το τελικό αποτέλεσμα δεν μπορεί να σταθεί μόνο του και να αναλυθεί ξεκομμένα από τον τρόπο με τον οποίο διαμορφώθηκε και η αλήθεια είναι πως η εμφάνιση της ομάδας ήταν τέτοια, που ουδείς δικαιούται να χαμογελά.

Μετά από ένα καλό και γεμάτο πρώτο τέταρτο, μέσα στο οποίο πέτυχε το γκολ και δημιούργησε ευκαιρίες, η Ρόδος «ξεφούσκωσε», ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έμοιαζε σαν να έκλεισε το «διακόπτη», περιοριζόμενη σ’ έναν απόλυτα παθητικό ρόλο.

Ο κόσμος έφυγε από το γήπεδο ανακουφισμένος από το αποτέλεσμα, ταυτόχρονα όμως και απογοητευμένος από τα όσα είδε, καθώς κακά τα ψέματα, η εμφάνιση δεν άρμοζε σε ομάδα που μιλάει για πρωταθλητισμό.

Η εικόνα προβλημάτισε έντονα και τον προπονητή Πάρη Ανδράλα, που κατά τις πληροφορίες, μετά το τέλος του παιχνιδιού, έκανε στους παίκτες του δριμείες παρατηρήσεις και τους έθεσε προ των ευθυνών τους.

Είναι εμφανές πως η Ρόδος έχει μπροστά της πολλή δουλειά να κάνει και υπό αυτό το πρίσμα, το κενό επίσημων υποχρεώσεων εικοσαήμερο που την περιμένει, λόγω του ρεπό της και της ακόλουθης διακοπής του πρωταθλήματος, μπορεί να αποδειχθεί ευεργετικό.

Η μίνι προετοιμασία ξεκινάει ουσιαστικά από αύριο Τετάρτη, δεδομένου πως η χθεσινή ήταν μέρα αποθεραπείας και η σημερινή θα είναι μέρα ξεκούρασης.

Αγωνία για Ολιβέιρα
Δεν ήταν μόνο η κακή εμφάνιση αυτή που επισκίασε τη χαρά για την πρώτη νίκη της χρονιάς. Πολύ περισσότερο «πόνεσε» τους ανθρώπους της Ρόδου ο τραυματισμός του Λούκας Ολιβέιρα στο γόνατο, περίπου στο 20’ του προχθεσινού αγώνα.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός βγήκε από το γήπεδο με φορείο σφαδάζοντας από τους πόνους και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου του τοποθετήθηκε νάρθηκας, ενώ σήμερα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Η πρώτη διάγνωση κάνει λόγο για ρήξη χιαστών, που αν επιβεβαιωθεί, το φετινό πρωτάθλημα για τον Ολιβέιρα πρακτικά τελειώνει.

Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση της Ρόδου εκφράζει στον άτυχο Λούκας τις ευχές της για γρήγορα περαστικά και σύντομη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους, υποσχόμενη να παραμείνει στο πλευρό του καθ’ όλη τη διάρκεια της περιπέτειάς του.

Όσο για το υπόλοιπο «ιατρικό δελτίο» των «ελαφιών», ο Μιχάλης Αυγενικού, που πάντως έπαιξε προχθές ως αλλαγή παρά τις ενοχλήσεις που αισθάνεται στον αστράγαλο, θα ακολουθήσει καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ατομικό πρόγραμμα, ενώ το αργότερο μέχρι την Πέμπτη αναμένεται να επανέλθει ο Μανώλης Ευγενικός.

Ευχαριστίες και ευχές από το Λουτράκι
Ανακοίνωση, μέσα από την οποία εκφράζει τις ευχαριστίες της για τη φιλοξενία και εύχεται περαστικά στον Λούκας Ολιβέιρα, εξέδωσε η διοίκηση του ΑΟ Λουτρακίου:

«Ο Α.Ο Λουτράκι ευχαριστεί το Διοικητικό συμβούλιο και τους ανθρώπους του Α.Σ Ρόδου για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή της ομάδας μας, όπως επίσης και στους φιλάθλους μας οι οποίοι παρακολούθησαν τον αγώνα της Κυριακής στο Δημοτικό γήπεδο Ρόδου.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τη λύπη μας για τον άτυχο τραυματισμό του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή Λούκας Ολιβέιρα και του ευχόμαστε περαστικά, ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους».

Πένθος για τον άτυχο Βασίλη
Άλλη μία τραγωδία στην άσφαλτο συγκλονίζει από προχθές την τοπική κοινωνία, καθώς χάθηκε, στα μόλις 16 χρόνια του, ο Βασίλης Πλάτσης, που ήταν μεταξύ άλλων ένθερμος υποστηρικτής της Ρόδου. Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν τόσο η διοίκηση των «ελαφιών», όσο και οι οργανωμένοι της «Κακιάς Σκάλας».

Το Δ.Σ.
«Ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Α.Σ. Ρόδος εκφράζουν τη βαθιά οδύνη τους για το χαμό του 16χρονου φιλάθλου της ομάδας, Βασίλη Πλάτση, σε τροχαίο δυστύχημα, καθώς και τα ειλικρινή συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του και στους φίλους του, ευχόμενοι κουράγιο και δύναμη αυτές τις δύσκολες ώρες»

Η «Κακιά Σκάλα»
«Ένα θλιβερό γεγονός ήρθε να αμαυρώσει τη χθεσινή νίκη! Ένας αδερφός μας έφυγε από τη ζωή!!! Καλό Παράδεισο! Τα αδέρφια δεν τα κλαίνε, αλλά τα τραγουδάνε. Βασίλη ζεις, εσύ μας οδηγείς! Αυτό το κειμενάκι προς τιμήν του, που μας άφησες νωρίς».

Διαβάστε ακόμη

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης