Σήμερα και αύριο στην Ρόδο ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

Επίσκεψη στη Ρόδο θα πραγματοποιήσει σήμερα Τετάρτη 18 και αύριο Πέμπτη 19 Οκτωβρίου, ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, προκειμένου να συναντηθεί με αυτοδιοικητικούς και αγροτικούς φορείς για θέματα που αφορούν στο χαρτοφυλάκιό του.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 18/10 στις 10:30πμ ο Γιάννης Τσιρώνης θα έχει συνάντηση εργασίας για θέματα που αφορούν στο χαρτοφυλάκιό του, με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γεώργιο Χατζημάρκο και τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, Φ. Ζαννετίδη, στο κτίριο της Περιφέρειας.

Την ίδια ημέρα, στις 12:00 το μεσημέρι, ο Αν. Υπουργός θα συναντηθεί στο Δημαρχείο Ρόδου με τον Δήμαρχο, Φώτη Χατζηδιάκο, προκειμένου να συζητήσουν για αγροτικά θέματα που αφορούν την τοπική κοινωνία.

Την Πέμπτη 19/10 στις 11:00 πμ είναι προγραμματισμένη συνάντηση του Αν. Υπουργού με την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Δωδεκανήσου (ΕΑΣΔ) στα γραφεία της Ένωσης, προκειμένου να συζητήσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τοπικοί παραγωγοί και να εξευρεθούν λύσεις.

Στη 1:00 το μεσημέρι ο Γιάννης Τσιρώνης θα επισκεφτεί την Γενική Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Ρόδο, ο Γιάννης Τσιρώνης θα έχει επίσης συναντήσεις με αγροτικούς συλλόγους και εκπρόσωπους κτηνοτροφικών και γεωργικών φορέων και συνεταιρισμών, καθώς επίσης θα επισκεφτεί αγροτικές μονάδες παραγωγής και υπηρεσίες.