Η καταγγελία για την κλοπή ζώων έγινε για να μην τα πληρώσει!

Η καταγγελία για την κλοπή ζώων έγινε για να μην τα πληρώσει!

Η καταγγελία για την κλοπή ζώων έγινε για να μην τα πληρώσει!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 824 ΦΟΡΕΣ

Αυτό ισχυρίστηκε στην ανακρίτρια το ζευγάρι από την Κάρπαθο

Ελεύθεροι χωρίς όρους αφέθηκαν χθες μετά τις απολογίες τους, ο 59χρονος με την 63χρονη σύζυγο του, που κατηγορούνται ότι έκλεψαν τα πρόβατα που πούλησαν σε συμπατριώτη τους!

Το ζευγάρι προσήχθη χθες το μεσημέρι ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου συνοδευόμενο από τη συνήγορό του κ. Δήμητρα Διακοσταυριανού και απολογήθηκε αρνούμενο τις κατηγορίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο 59χρονος όσο και η σύζυγός του επεσήμαναν μεταξύ άλλων πως όλα έγιναν προκειμένου ο 25χρονος κτηνοτρόφος συμπατριώτης τους να αποφύγει να τους πληρώσει τα πρόβατα που είχε αγοράσει από αυτούς! Οι ίδιοι τόνισαν ότι από τις όποιες καταμετρήσεις έγιναν δεν βρέθηκαν στην κατοχή τους περισσότερα από τα 20 πρόβατα που είχαν και πως τελικά ο 25χρονος ήταν αυτός που είχε πολλά περισσότερα.

«Όλα έγιναν για λόγους εκδίκησης» φέρονται να είπαν οι δύο κτηνοτρόφοι προσθέτοντας πως ήδη έχουν προσφύγει και αυτοί στη δικαιοσύνη έχοντας καταθέσει μήνυση για ψευδή καταμήνυση.
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα και ο 59ρονος και η 63χρονη αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς όρους.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από μήνυση που υπέβαλε ο 25χρονος κτηνοτρόφος, σύμφωνα με την οποία το 2015 είχε αγοράσει 120 πρόβατα από τον 59χρονο και την σύζυγό του, οι οποίοι είναι επίσης κτηνοτρόφοι.
Ο ίδιος καταγγέλλει ότι εν συνεχεία το χρονικό διάστημα από τον Ιούλιο έως τον Οκτώβριο του 2015 το ζευγάρι του αφαίρεσε τα πρόβατα από το χώρο που βοσκούσαν και τα πήρε σε δικό του χώρο.

Σε βάρος του 59χρονου και της 63χρονης ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακεκριμένη περίπτωση ζωοκλοπής από κοινού και η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης.

Διαβάστε ακόμη

Δικαιώθηκαν εργαζόμενοι του δήμου Ρόδου

Ελεύθεροι χωρίς όρους αφέθηκαν η μητέρα και οι δύο εκπαιδευτικοί

Νίσυρος: Νέες αποκαλύψεις για τον αρχαιοφύλακα - «Βροχή» οι καταγγελίες – τέθηκε σε αναστολή των καθηκόντων του

Σε βαθμό κακουργήματος οι διώξεις που ασκήθηκαν κατά δύο εκπαιδευτικών

Απεγκλωβισμός 25 ατόμων από βραχώδη περιοχή της Τήλου

Κοινωνικές δράσεις των Υπηρεσιών της Αστυνομίας στο νησί της Ρόδου

Δέκα χρόνια κάθειρξη σε Σκοπιανό που συνελήφθη με 1.273 γραμμάρια χασίς

Συνελήφθη 36χρονος για διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή στη Ρόδο