Σημαντικό συνέδριο Ποινικολόγων στις 21 Οκτωβρίου

Σημαντικό συνέδριο Ποινικολόγων στις 21 Οκτωβρίου

Σημαντικό συνέδριο Ποινικολόγων στις 21 Οκτωβρίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 855 ΦΟΡΕΣ

Συμμετέχει ως εισηγήτρια η δημοσιογράφος της "Ροδιακής", Ελευθερία Πελλού

Μία σημαντική ημερίδα, με εξειδικευμένους εισηγητές, για το “ευαίσθητο” θέμα «Ενδοοικογενειακή βία-κακοποιημένες γυναίκες και παιδιά» διοργανώνει μεθαύριο, Σάββατο 21 Οκτωβρίου, στην Αθήνα, η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και η Ένωση Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων.

Στην ημερίδα, η οποία θα λάβει χώρα από τις 9:30 το πρωί μέχρι και τις 6:00 το απόγευμα του Σαββάτου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ), θα μετάσχουν ως εισηγητές Εισαγγελικοί λειτουργοί, δικηγόροι από πολλά μέρη της χώρας, ψυχολόγοι, πανεπιστημιακοί καθηγητές, δημοσιογράφοι κ.α. Μάλιστα, οι εισηγητές μαζί με τους προεδρεύοντες της ημερίδας ξεπερνούν τους πενήντα!

Αξίζει να σημειωθεί ότι, από τη Ρόδο, εισηγήτριες θα είναι η Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών κα Μαρία Αγγελούδη και η δημοσιογράφος της «Ροδιακής», κα Ελευθερία Πελλού, η οποία καλύπτει επί σειρά ετών το αστυνομικό-δικαστικό αλλά και το κοινωνικό ρεπορτάζ. Επίσης, την ημερίδα αναμένεται να παρακολουθήσουν και αρκετοί δικηγόροι από τη Ρόδο.

Ενδεικτικό της σημασίας που αποδίδεται στη συγκεκριμένη ημερίδα και στο άκρως επίκαιρο, δυστυχώς, θέμα που πραγματεύεται, είναι η «υψηλή» εκπροσώπηση που αναμένεται να έχει.

Συγκεκριμένα, την έναρξή της θα κηρύξει ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Σταύρος Κοντονής ενώ χαιρετισμούς θα απευθύνουν: Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κα Ξένη Δημητρίου (σ.σ. η οποία είναι και κεντρική εισηγήτρια μαζί με τον Αν. Καθηγητή ΑΠΘ, δικηγόρο, Στυλιανό Παπαγεωργίου-Γονατά), ο Πρόεδρος Αναθεωρητικού Δικαστηρίου Αθηνών κ. Κωνσταντίνος Γώγος, ο Πρόεδρος του ΔΣΑ κ. Βασίλης Αλεξανδρής, ο Πρόεδρος του ΔΣΠ κ. Γεώργιος Σταματογιάννης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων κ. Βασίλης Ταουξής.

Σημειώνεται ότι η συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν ενώ θα χορηγηθούν και βεβαιώσεις συμμετοχής.

Διαβάστε ακόμη

Άνοιξε χθες η πλατφόρμα για το επίδομα μητρότητας στις μητέρες εμπόρους

M. Kόνσολας: Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου πρέπει να παρουσιάσει το δικό του σχέδιο για τη Ρόδο και την Κω

Ακυρώνεται η εκλογή του Βάιου Καλοπήτα με απόφαση του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου

Τζέιμς Καφετζής για την αποχώρησή του από το Survivor: Πάνω από όλα είναι η οικογένεια

Τσάντα με εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια βρέθηκε σε θαλάσσια περιοχή της Σύμης

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην διευθυντής υγειονομικών υπηρεσιών του ΙΚΑ γιατρό Κώστας Κωτικώστας

Ξεκίνησαν οι αποψιλώσεις από την Αρχαιολογία στη Μεσαιωνική Πόλη

Τάξη στην είσοδο της Ακαντιάς θα βάλει ο δήμος και το Λιμενικό Ταμείο Ν. Δωδ/σου