Το Casino ξεκινάει και πάλι τα γευστικά του ταξίδια

Το Casino ξεκινάει και πάλι  τα γευστικά του ταξίδια

Το Casino ξεκινάει και πάλι τα γευστικά του ταξίδια

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 544 ΦΟΡΕΣ

Τα υπέροχα γευστικά ταξίδια του ξεκινάει και για αυτό τον χειμώνα το Casino της Ρόδου, με πρώτο σταθμό, την κουζίνα της Τοσκάνης.

Τα γευστικά ταξίδια του Grande Albergo Delle Rose Hotel - Casino Rodos, "του Κόσμου οι γεύσεις", οι θαμώνες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν εξεζητημένα πιάτα της μαγειρικής παράδοσης της Τοσκάνης.

To μενού περιλαμβάνει:
Φρέσκια φοκάτσια με ποικιλία απο 3 dips:
• πολτός αποξηραμένης τομάτας με άρωμα βασιλικού
• πάστα ελιάς
• πατέ απο συκώτι κοτόπουλου με φιστίκια

Σούπα toscana
με λαχανικά, αποξηραμένα φασόλια και σπιτικό λουκάνικο

Σπαγγέτι βρασμένο σε ζωμό παντζαριού, σερβιρισμένο με ψιλοκομμένα λαχανικά και μύδια

Μοσχάρι toscana
σερβιρισμένο με τρικολόρε πιπεριάς, κρεμμύδι, μανιτάρια και σάλτσα απο θυμάρι

Επιδόρπιο
Τιραμισού με κρούστα σοκολάτας, σερβιρισμένο με σάλτσα καραμέλας και ζελεδάκια απο καφέ espresso

Πλήρες μενού 25 ευρώ
περιλαμβάνει ένα μπουκάλι κρασί για δύο άτομα.

Casino Ρόδου, Παπανικολάου 4
Τηλ επικοινωνίας-ρεζερβέ:
2241 097400
f:https://www.facebook.com/casinorodos/?fref=ts






Διαβάστε ακόμη

Στα 100 καλύτερα ιταλικά εστιατόρια της Ελλάδας η δική τους Tsaperdona!

Το λεοντόψαρο ως γαστρονομική έκπληξη παρουσίασε η ΑΝ.ΔΩ. σε δεκάδες συμπολίτες μας

Τιμητικό βραβείο για το μελεκούνι στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κοσκινιατών

Με τέσσερα βραβεία στις αποσκευές τους, επιστρέφουν οι παραγωγοί μελιού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από το 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού

Με ένα τοπικό πιάτο από παραδοσιακό πανηγύρι της Μυκόνου εκπροσωπήθηκε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο European Young Chef Award 2023

Συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά

Στη Γαλλία η αποστολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τον διαγωνισμό "European Young Chef Award 2023"

Έξω πάμε καλά; 4 διεθνείς οινογνώστες μιλούν για τη θέση του ελληνικού κρασιού στις αγορές