Ομιλία του Συνηγόρου του παιδιού στη Λέρο

Ομιλία του Συνηγόρου του παιδιού στη Λέρο

Ομιλία του Συνηγόρου του παιδιού στη Λέρο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 136 ΦΟΡΕΣ

Ο Βοηθός Συνηγόρου του Πολίτη για τα Δικαιώματα του Παιδιού Γ. Μόσχος θα επισκεφτεί τη Λέρο το 2ήμερο 22& 23 Οκτωβρίου 2017 στο πλαίσιο εκπαιδευτικών δράσεων με θεματικό τίτλο "Ένα Σχολείο για όλα τα παιδιά- Διαπολιτισμική επικοινωνία στην Εκπαιδευτική Κοινότητα".

Την Κυριακή το απόγευμα 22/10/2017 θα συμμετάσχει σε σύσκεψη στα Γραφεία της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, στην οποία θα συμμετάσχουν οι Διευθυντές/Διευθύντριες των Δημοτικών Σχολείων Λέρου καθώς και εκπρόσωποι φορέων και ΜΚΟ που ασχολούνται με τις προσφυγικές ροές στο νησί.

Τη Δευτέρα το πρωί 23/10/2017, θα επισκεφτεί τα Δημοτικά Σχολεία της Λέρου, θα επικοινωνήσει με τα παιδιά της ΣΤ΄ τάξης και θα συζητήσει μαζί τους για τα Δικαιώματα του Παιδιού, έτσι όπως απορρέουν από τις Διεθνείς Συμβάσεις.

Τη Δευτέρα 23/10, 6μμ στο Κινηματοθέατρο Λακκίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση/ομιλία που απευθύνεται στους/στις εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, σε γονείς και στους κατοίκους του νησιού.

Διαβάστε ακόμη

Η Θεατρική Ομάδα Λέρου παρουσιάζει το έργο του Αλμπέρ Καμύ «Η παρεξήγηση»

Εκπαίδευση Αντιμετώπισης Θαλάσσιας Ρύπανσης ΔΗ.ΛΙ.ΤΑ. Λέρου – Αγαθονησίου στα θέματα της πρόληψης και τυχόν καταστολής Θαλάσσιας Ρύπανσης

Θεατρικό Έργο στη Λέρο: Το βέλος που δεν πληγώνει

Στη Λέρο εν όψει των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων ο υφυπουργός Ναυτιλίας

Ιρακινός με σφυρί και μαχαίρι τραυμάτισε συμπατριώτη του

43 μετανάστες εντοπίστηκαν από τους λιμενικούς στα παράλια της Λέρου

Ξεκίνησε η κατασκευή των χαλικοπασσάλων στο λιμενικό έργο στα Αλιντα της Λέρου

Η Λέρος η επόμενη στάση των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων