Υπό κατάληψη τελεί το Γυμνάσιο-Λύκειο Νισύρου

Υπό κατάληψη τελεί το Γυμνάσιο-Λύκειο Νισύρου

Υπό κατάληψη τελεί το Γυμνάσιο-Λύκειο Νισύρου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 301 ΦΟΡΕΣ

Σε κατάληψη, διαμαρτυρόμενοι για την έλλειψη ενός καθηγητή πληροφορικής και ενός Αγγλικής Γλώσσας, προχώρησαν σήμερα οι μαθητές του Γυμνασίου – Λυκείου Νισύρου.

Στο πλευρό των μαθητών, είναι ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, η πρόεδρος του οποίου, Αθανασία Τζημουλάκα, μιλώντας στην ΕΡΤ Ρόδου, ανέφερε ότι η κατάληψη θα συνεχιστεί έως ότου διοριστούν οι καθηγητές. Ο προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου, Γιάννης Παπαδομαρκάκης, δήλωσε χθες στην ΕΡΤ Ρόδου, ότι το υπουργείο Παιδείας διόρισε καθηγητές, αλλά αρνήθηκαν να πάνε. «Ελπίζω, είπε, τις επόμενες ημέρες να λυθεί το πρόβλημα».

Παράλληλα απηύθυνε έκκληση στους μαθητές να επιστρέψουν στο σχολείο και τα μαθήματά τους. «Είναι υποχρέωση των παιδιών να διεκδικούν, αλλά αυτό να γίνεται με το σωστό τρόπο και όχι με κατάληψη».

Διαβάστε ακόμη

Χρ. Κορωναίος, δήμαρχος Νισύρου: Προτεραιότητα όλων να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση και να αναδειχθεί η αλήθεια των γεγονότων

Χιλιάδες κιλά υλικού απέστειλε για ανακύκλωση ο δήμος Νισύρου

Επιτυχία Νισύριων μαθητών σε πανελλήνιο μαθηματικό διαγωνισμό

O δήμος Νισύρου ιδρυτικό μέλος του "Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων"

Επίσκεψη του υφυπουργού Ναυτιλίας στη Νίσυρο για τον εορτασμό της 76ης Επετείου της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα

Δήμος Νισύρου: Η 8η του Μάρτη είναι ημέρα ορόσημο για τους αγώνες των γυναικών σε όλο τον κόσμο

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας του δήμου Νισύρου

H Νίσυρος στους 1000 δήμους-εταίρους του πανευρωπαϊκού δικτύου «Οικοδομώντας την Ευρώπη μαζί με τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης»