120 σκάφη και 1500 ιστιοπλόοι στην Αγία Μαρίνα Λέρου!

120 σκάφη και 1500 ιστιοπλόοι στην Αγία Μαρίνα Λέρου!

120 σκάφη και 1500 ιστιοπλόοι στην Αγία Μαρίνα Λέρου!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 248 ΦΟΡΕΣ

Στη Λέρο βρίσκονται από χτες περισσότερα από 120 σκάφη και 1500 περίπου ιστιοπλόοι, που κατέφτασαν στο νησί μας από τα απέναντι παράλια, με αφορμή τη διεξαγωγή του 28ου Ιστιοπλοϊκού Αγώνα Bodrum Cup.

Ο Δήμαρχος Λέρου απένειμε τιμητική πλακέτα στο δήμαρχο Bodrum, την οποία παρέλαβε η σύζυγος του, και στον πρόεδρο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Bodrum Cup. Ακολούθησε ανταλλαγή δώρων και Λέρικο γλέντι με χορούς που παρουσίασε ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος «Η Παναγιά του Κάστρου».

Ο Δήμαρχος Λέρου, θέλει να ευχαριστήσει τον πρόεδρο και τα μέλη της ναυτιλιακής εταιρείας KALYMNA YACHTING LTD, για τη συμβολή τους στην τουριστική προβολή της Λέρου. Επίσης, ευχαριστεί το Αστυνομικό Τμήμα, το Τελωνείο και το Λιμεναρχείο Λέρου για την πολύτιμη συμβολή τους στο διαβατηριακό έλεγχο των ιστιοπλόων, τον πρόεδρο της πετρελαϊκής εταιρείας ARGO, την πρόεδρο του Συλλόγου «Η Παναγιά του Κάστρου» κα Κοκκίνη, αλλά και γενικά όλους όσους συνέβαλαν στην άψογη οργάνωση του Bodrum Cup.

Η δημοτική αρχή, συνεχίζει να στηρίζει τέτοιες προσπάθειες, που σκοπό έχουν την τόνωση της οικονομικής ανάπτυξης τους νησιού μας, αναδεικνύοντας παράλληλα τη θέση που του αξίζει στην τουριστική αγορά.

Διαβάστε ακόμη

Η Θεατρική Ομάδα Λέρου παρουσιάζει το έργο του Αλμπέρ Καμύ «Η παρεξήγηση»

Εκπαίδευση Αντιμετώπισης Θαλάσσιας Ρύπανσης ΔΗ.ΛΙ.ΤΑ. Λέρου – Αγαθονησίου στα θέματα της πρόληψης και τυχόν καταστολής Θαλάσσιας Ρύπανσης

Θεατρικό Έργο στη Λέρο: Το βέλος που δεν πληγώνει

Στη Λέρο εν όψει των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων ο υφυπουργός Ναυτιλίας

Ιρακινός με σφυρί και μαχαίρι τραυμάτισε συμπατριώτη του

43 μετανάστες εντοπίστηκαν από τους λιμενικούς στα παράλια της Λέρου

Ξεκίνησε η κατασκευή των χαλικοπασσάλων στο λιμενικό έργο στα Αλιντα της Λέρου

Η Λέρος η επόμενη στάση των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων