Είχε την ουσία ο Διγενής απέναντι στην Δόξα Ψίνθου

Είχε την ουσία ο Διγενής απέναντι στην Δόξα Ψίνθου

Είχε την ουσία ο Διγενής απέναντι στην Δόξα Ψίνθου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 186 ΦΟΡΕΣ

Οι Κοσκινιάτες πέρασαν από την Ψίνθο με 2-0 και άφησαν χωρίς βαθμό τη Δόξα, χρέη προπονητή στην οποία εκτέλεσε ο Γιώργος Καρίκης

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφυγε προχθές από την Ψίνθο και τον αγώνα με την τοπική Δόξα ο Διγενής.

Καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, οι Κοσκινιάτες ήταν πιο ουσιαστικοί και κατάφεραν να σκοράρουν δύο φορές στην επανάληψη, αφήνοντας τους «βυσσινί» χωρίς βαθμό για έκτη συνεχόμενη αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι ήταν πάντως οι πρώτοι που απείλησαν στο 32’, αφού μετά από κόρνερ του Στεφανή, ο Τσούλλος έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μανώλαγκα.

Με το που πέρασαν έξι λεπτά, ο Τζουανάκης εκτέλεσε απευθείας φάουλ και ανάγκασε το Σαββιδάκη να πραγματοποιήσει εξαιρετική απόκρουση για να μην παραβιαστεί η εστία του.

Ο Διγενής άνοιξε το σκορ στο 52’ μετά από κάθετη του Διακάκη για τον Τζουανάκη, σκοράροντας ο δεύτερος με πλασέ, αφού πέρασε ωραία τον Τσούλλο. Το τελικό 0-2 διαμορφώθηκε στο 83’ χάρις στο συνδυασμό Τζιπιζίδη-Κετσέ και την τελική πάσα στο Νίκα, ο οποίος αμαρκάριστος βρήκε δίχτυα.

Να σημειωθεί πως ο Γιώργος Καρίκης είχε διπλό ρόλο στη Δόξα, αφού εκτός, από ποδοσφαιριστής, εκτέλεσε και χρέη προπονητή, μετά την παραίτηση του Γιώργου Ορφανίδη και τη μη σύναψη οριστικής με το Θόδωρο Σαχινίδη.

Από τη Δόξα ξεχώρισαν οι Σαβιδάκης και Στεφανής ενώ από το Διγενή οι Τσιπιζίδης, Τζουανάκης και Κετσές.

Διαιτητής ήταν ο Μανώλης Παπαγιαννίδης με βοηθούς τους Μοσχάτο και Καραγιάννη.

Δόξα: Σαββιδάκης, Τσούλλος, Μήτρου (87’ Μάστορας), Στελλάς, Ορφανός Χ., Τσοπάνογλου, Στεργάκης (46’ Μπαρμπαντώνης), Στεφανής, Μπατέστας, Πετράς (74’ Κουνελλές), Καρίκης.
Διγενής: Μανώλαγκας, Χωρίτης, Κώτης, Μικκιού, Τσιπιζίδης, Τζουανάκης (87’ Χεκιμάι), Κετσές (92’ Αλαχούζος), Διακάκης (74’ Νίκας), Μοσκιού (65’ Κούτσι), Χατζηνικόλας, Σκούμπρος.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους