Ξέσπασε ο Ηρακλής Μαριτσών στην Καρδάμαινα…

Ξέσπασε ο Ηρακλής Μαριτσών στην Καρδάμαινα…

Ξέσπασε ο Ηρακλής Μαριτσών στην Καρδάμαινα…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 135 ΦΟΡΕΣ

Οι Μαριτσενοί έκαναν επίδειξη δύναμης, επικρατώντας της τοπικής Δόξας με 1-5

Την εικόνα μιας ομάδας ικανής τουλάχιστον να διεκδικήσει αποτελέσματα στην έδρα της, όπως φάνηκε στα προηγούμενα δύο παιχνίδια, δεν μπόρεσε προχθές να διατηρήσει η Δόξα Καρδάμαινας στην Κω με αντίπαλο τον Ηρακλή Μαριτσών.

Οι φιλοξενούμενοι… ξέσπασαν στο παιχνίδι αυτό και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 1-5, δείχνοντας πως αποτελούν μια από τις υπολογίσιμες δυνάμεις και σ’ αυτό το πρωτάθλημα.

Μόλις στο 11’ οι Μαριτσενοί μπήκαν μπροστά με σέντρα του Κούρου από αριστερά και κοντινό σουτ του Θαρρενού, αλλά η αντίδραση της Δόξας ήταν άμεση και ήρθε μετά από τέσσερα λεπτά χάρις στη σέντρα του Πη από δεξιά και την κεφαλιά του Χατζηαντωνίου, για το 1-1.

Η ισοφάριση αυτή οδήγησε στο να πέσει ο ρυθμός του αγώνα, με τους γηπεδούχους να δείχνουν πως μπορούν από την κατοχή της μπάλας να δημιουργήσουν κινδύνους.

Ο Μιχάλης Λυριστής όμως είχε …αντίθετη άποψη, καθώς στο 34’ με συρτό σουτ έβαλε μπροστά τον Ηρακλή, αφού ο Γιακούμαρος δεν μπόρεσε να διώξει στη δεξιά του γωνία.

Με τη συμπλήρωση των 45’ μάλιστα, ο Θοδωρής Λυριστής σούταρε, ο Γιακούμαρος απέκρουσε και ο Κούρος από κοντά με πλασέ έκανε το 1-3, απλοποιώντας τα πράγματα.

Αν και στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα προσπάθησε να ανεβάσει ρυθμό, ο Ηρακλής ήταν αυτός που συνέχισε να σκοράρει, κατ’ αρχάς στο 58’ με κοντινό πλασέ του Φελεσάκη και στο 84’ με δυνατό σουτ του Βασιλλώτου, για το τελικό 1-5.

Καλή η διαιτησία του Μάριου Ωραιόπουλου και των βοηθών του Παρχαρίδη και Τονίδη.

Δόξα Καρδάμαινας: Γιακούμαρος, Αποστολάτος (46' Κάτση), Παντελής (64' Χαντακάρος), Κουρζής Α., Χατζηπαναγιώτης, Πης Γ. , Λαμάι, Τάλλαρος, Χατζηαντωνίου, Κόκκαλης (84' Πης Β.), Μαύρος (74' Οικονόμου).
Ηρακλής Μαριτσών: Χειμωνέττος (48' λ.τ Σκυλλάς), Παπακωνσταντής, Φελεγκάκης (15' λ.τ Σιαμαντούρας), Παπαδημήτρης, Μπάρτζος, Μπιλλιάς, Φελεσάκης, Λυριστής Μ., Κούρος (70' Τσαλώλης), Θαρρενός, Λυριστής Θ. (64' Βασιλλώτος).

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους