Δεν ικανοποίησε στα τεστ της Αθήνας το Ροδίων Άθλησις

Δεν ικανοποίησε  στα τεστ της Αθήνας το Ροδίων Άθλησις

Δεν ικανοποίησε στα τεστ της Αθήνας το Ροδίων Άθλησις

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 160 ΦΟΡΕΣ

Το «Ροδίων Αθλησις» γνώρισε την ήττα από τον Πανιώνιο με 3-1 σετ και ήρθε ισόπαλο 2-2 με το Φοίβο Μελισσίων

Δεν πήρε νίκη στα δυο φιλικά που έδωσε το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα το «Ροδίων Αθλησις», ίσως γιατί οι εμφανίσεις που πραγματοποίησε δεν ήταν καλές, ούτε στη Νέα Σμύρνη ούτε στα Μελίσσια.

ΗΤΤΑ 3-1 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ
Στον αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο το «Ροδίων» δεν ήταν αυτό που περίμενε ο προπονητής του. Οι παίκτες έδειξαν επηρεασμένοι από την προετοιμασία αφ’ ενός και αφ’ ετέρου έδειξαν κακές στιγμές, που θα πρέπει μέσα από τις προπονήσεις να τις βελτιώσει ο Νίκος Τρατσέλας.
Οι παίκτες του ηττήθηκαν με 3-1 σετ, αν και προγήθηκαν, κερδίζοντας στο πρώτο σετ με 25-22. Δεν υπήρξε όμως ανάλογη συνέχεια, καθώς ο Πανιώνιος που είναι εξαιρετική ομάδα ισοφάρισε σε 1-1 παίρνοντας το β΄ σετ με 29-27.

Οι Νεοσμυρνιώτες κέρδισαν με 25-21 το γ΄ σετ και το τελευταίο με 25-17 και φυσικά μαζί και το ματς με 3-1 σετ, αφήνοντας τον προβληματισμό στον Νίκο Τρατσέλα, που θα πρέπει να δουλέψει ακόμα πολύ με τους παίκτες του, μέχρι το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

2-2 ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ
Το Κυριακάτικο ματς δεν τελείωσε, καθώς …έπρεπε το «Ροδίων» να προλάβει το αεροπλάνο της επιστροφής. Ο Φοίβος Μελισσίων που είναι στον υποόμιλο της Ροδίτικης ομάδας στην Α2 των ανδρών, αποδείχτηκε «σκληρό καρύδι».
Το παιχνίδι μέχρι το τέλος του, έμεινε στο 2-2 σετ, αλλά με την Ροδίτικη ομάδα να μην αφήνει καθόλου ικανοποιημένο για μια ακόμα φορά τον προπονητή της.

Ο κόουτς του «Ροδίων» είχε μαζί του δέκα αθλητές και τους χρησιμοποίησε όλους ανάλογα με την εξέλιξη του κάθε παιχνιδιού.
Με τον Νίκο Τρατσέλα στην αποστολή ήταν οι Δημήτρης Ράπτης, Πέτρος Κάλας, Νίκος Αρβανίτης, Τάσος Παππάς, Βασίλης Προδρομίδης, Χρήστος Μοσχούς, Πασχάλης Ποτολίδης, Μανώλης Κοκκολάκης, Κυριάκος Μαυράκης και Νίκος Μακρής.

Προβληματισμένος έμεινε από την εμφάνιση των παικτών του  ο Νίκος Τρατσέλας
Προβληματισμένος έμεινε από την εμφάνιση των παικτών του ο Νίκος Τρατσέλας

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!