Η Royal Caribbean αποσύρει από την Τουρκία τα κρουαζιερόπλοιά της

Η Royal Caribbean αποσύρει από την Τουρκία τα κρουαζιερόπλοιά της

Η Royal Caribbean αποσύρει από την Τουρκία τα κρουαζιερόπλοιά της

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 782 ΦΟΡΕΣ

Πριν ακόμα λήξει η φετινή χρονιά, ξεκίνησε ο προγραμματισμός της επόμενης τουριστικής περιόδου στον τομέα της κρουαζιέρας, από τον οποίο η Ρόδος θα έχει μεγαλύτερο μερίδιο προσεγγίσεων σε σχέση με το 2017.

Αν κρίνουμε από το γεγονός ότι ανακοινώθηκε ήδη η πρόθεση της Royal Caribbean να αποσύρει του χρόνου τα κρουαζιερόπλοιά της από την Τουρκία και να τα δρομολογήσει σε κρουαζιέρες που θα προσεγγίζουν την Ελλάδα, με λιμάνια όπως της Ρόδου και της Μυκόνου, αυτό αποδεικνύει ότι ίσως τα πράγματα το 2018 να είναι καλύτερα για την περιοχή μας.
Πάντως η εταιρία MSC έχει ήδη ανακοινώσει κάποιες προσεγγίσεις της (ίσως είναι και η πρώτη) για την επόμενη χρονιά, και μάλιστα για το τέλος της σαιζόν καθώς όπως είναι γνωστό τα προγράμματα των εταιριών καταρτίζονται ένα χρόνο πριν ώστε να ετοιμάζεται και το πλάνο προσέγγισης στα κατά τόπους λιμάνια.

Έτσι λοιπόν η MSC έχει ήδη ανακοινώσει μέρες και ώρες κατάπλου για το κρουαζιερόπλοιο Sinfonia το οποίο θα επισκεφτεί τη Ρόδο μία φορά τον ερχόμενο …Σεπτέμβριο δύο φορές το Νοέμβριο και δύο φορές το Δεκέμβριο.
Αναλυτικά θα προσεγγίσει το λιμάνι της Ρόδου στις 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 2 το μεσημέρι προερχόμενο από το Κοτόρ του Μαυροβουνίου και θα αναχωρήσει στις 11 το βράδυ για τη Σαντορίνη.
Το ίδιο κρουαζιερόπλοιο θα καταπλεύσει και πάλι στις 10 Νοεμβρίου, στις 22 Νοεμβρίου, στις 4 Δεκεμβρίου και στις 16 Δεκεμβρίου του 2018 και ώρα 7 το πρωί προερχόμενο από το Ηράκλειο ενώ σύμφωνα με το πρόγραμμά του θα αναχωρήσει από τη Ρόδο στις 4.30 το απόγευμα για τον Πειραιά.

Διαβάστε ακόμη

Κως και Ρόδος στους κορυφαίους προορισμούς εσωτερικού της Aegean Airlines από τη βάση της Θεσσαλονίκης για την περίοδο του Πάσχα

Tus Airways: Nέα σύνδεση Λάρνακα - Ρόδος

Μαζική απόβαση των Ισραηλινών στη Ρόδο για το εβραϊκό Πάσχα

Aρχές Μαΐου θα έχουν ανοίξει όλα τα ξενοδοχεία της Ρόδου

Τούρκοι τουρίστες... «κατέλαβαν» τα ελληνικά νησιά

110 πτήσεις τσάρτερ το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στη Ρόδο

Ασπρονήσια: Οι εξωτικές νησίδες του Ανατολικού Αιγαίου στα ανατολικά των Λειψών που μαγεύουν τους επισκέπτες