Ένας παθιασμένος, αλλά και ταλαιπωρημένος Ηρακλής Μαριτσών

Με αδημονία, αλλά και με μία μικρή δόση άγχους, το οποίο τους προκαλεί η ταλαιπωρία που αναγκάζονται να υποστούν λόγω της κακοκαιρίας των τελευταίων  ημερών και της ανάγκης να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση το γήπεδο των Μαριτσών, περιμένουν στον Ηρακλή το σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Κλεάνθη.  

Το καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, το οποίο αποτυπώνεται στις τέσσερις νίκες της ομάδας σε έξι ματς, όπως και η σταθερά βελτιούμενη εικόνα της, έχουν «ταΐσει» την αυτοπεποίθηση των «ροπαλοφόρων», προετοιμάζοντάς τους ιδανικά για το πρώτο από τα ντέρμπι  γειτόνων της χρονιάς. «Ζεστός» δείχνει και ο κόσμος του Ηρακλή και τα μηνύματα που εισπράττουν οι άνθρωποί του τους προϊδεάζουν για μία μαζική και δυναμική παρουσία των φιλάθλων στις εξέδρες. 

Σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα δεν έχει να διαχειριστεί ο προπονητής Μιχάλης Πολιάς, καθώς οι μικροτραυματισμοί, με τους οποίους επέστρεψαν από την Κω οι Στέργος Φελεγκάκης, Κώστας Παπακωνσταντής και Άγγελος Χειμωνέττος δεν εμπνέουν ανησυχίες, την ώρα που στο «οπλοστάσιό» του μπήκε πλέον για τα καλά ο Ανδρέας Σιαμαντούρας, που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στον αγώνα με τη Δόξα Καρδάμαινας και τα πήγε εξαιρετικά.

Ως εκ τούτου, εκτός επιλογών θα μείνει μόνο ο εδώ και καιρό απών, λόγω προβλήματος στο γόνατο, Σταύρος Γιαννακόπουλος, αν και ερωτηματικό υπάρχει και για την ετοιμότητα του Γιάννη Τσούφιου, που προέρχεται από τραυματισμό. 

 Σημειώνεται, πως για τις ανάγκες της χθεσινής προπόνησής τους οι «ροπαλοφόροι» αναγκάστηκαν να «ανηφορίσουν» στην Ψίνθο, ενώ ως πιθανότερο γήπεδο φιλοξενίας του σημερινού ραντεβού τους περιγράφεται αυτό της Παστίδας. 

 Ευχαριστίες και συγχαρητήρια 
Άψογη ήταν η φιλοξενία που επιφύλαξαν στα μέλη της αποστολής του Ηρακλή οι άνθρωποι της Δόξας Καρδάμαινας, στο πλαίσιο του αγώνα του περασμένου Σαββάτου, με τη διοίκηση του σωματείου των Μαριτσών να τους ευχαριστεί θερμά και να υπόσχεται ανταπόδοση στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου. 

Επιπλέον, οι «ροπαλοφόροι» συγχαίρουν τον τρίο των Ωραιόπουλου, Παρχαρίδη και Τονίδη για την αψεγάδιαστη διαιτησία τους.