Έτοιμη για την πρόκριση η Δωδεκάνησος

Έτοιμη για την πρόκριση η Δωδεκάνησος

Έτοιμη για την πρόκριση η Δωδεκάνησος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 124 ΦΟΡΕΣ

Η Δωδεκάνησος ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της για το αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου στο Βενετόκλειο.

Με δέκα αθλητές θα παρουσιαστεί η Δωδεκάνησος στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της περιόδου 2017-18, το οποίο είναι προγραμματισμένο αύριο στις 19.00’.

Στο ματς Κυπέλλου, με αντίπαλο τον Ήφαιστο Πάτρας, στο Βενετόκλειο, η ομάδα της Ρόδου θα στηριχθεί στους Μιχάλη Χατζηδημητρίου, Ατνάν Χαμαντί, Βαλάντη Παππά, Χρήστο Μιχαήλου, Χρήστο Μαρτσάκη, Μανώλη Χατζηκαντή, Ανδρέα Λουκά, Σάββα Χαρτερό, Σάββα Καρατζιά και Γιώργο Παπαναστασίου. Ο προσφάτως εορτάζων παίκτης / προπονητής της ομάδας, Μιχάλης Χατζηδημητρίου, τόνισε στις δηλώσεις του για το παιχνίδι ότι «είναι ένα δύσκολο ματς γιατί θεωρώ ότι ο Ήφαιστος έχει βελτιωθεί αισθητά.

Μην ξεχνάμε ότι για να πάμε στο φάιναλ φορ της Κω, έπρεπε να κερδίσουμε στην Πάτρα τον Ήφαιστο, κάτι που το καταφέραμε, αν και δυσκολευτήκαμε. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστούμε τη βοήθεια και τη στήριξη των Ρόδιων φιλάθλων για να πάρουμε τη νίκη. Πιστεύω, πάντως, ότι όλα εξαρτώνται από μας. Αν κάνουμε αυτό που πρέπει, είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, θα τα καταφέρουμε.

Έχουμε ρίξει όλο το βάρος μας στο συγκεκριμένο παιχνίδι γιατί σε περίπτωση νίκης θα πάμε στο φάιναλ φορ του κυπέλλου Ελλάδας. Είμαστε έτοιμοι και θεωρώ ότι με καθαρό μυαλό όλα θα πάνε καλά και θα κερδίσουμε».

Πρόσκληση στο φίλαθλο κοινό απηύθυνε και ο πρόεδρος του συλλόγου, Κάλλιστος Διακογεωργίου, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου και την πρεμιέρα του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ με αμαξίδιο, η ομάδα μας υποδέχεται το Σάββατο στις 19.00’ τον Ήφαιστο Πάτρας και είναι πανέτοιμη για τη νίκη - πρόκριση.

Όπως είναι γνωστό, εφόσον κερδίσουμε, θα προκριθούμε στην επόμενη φάση και πιστεύω ότι θα φτάσουμε στο φάιναλ φορ. Προσκαλούμε τον κόσμο να έρθει στο Βενετόκλειο και να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας και να δημιουργήσει μία πολύ ωραία αθλητική ατμόσφαιρα, δίνοντας την απαραίτητη ώθηση στα παιδιά».

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους