Κοιτάζει ένα προς ένα τα παιχνίδια…

Κοιτάζει ένα προς  ένα τα παιχνίδια…

Κοιτάζει ένα προς ένα τα παιχνίδια…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 88 ΦΟΡΕΣ

Ο Διαγόρας θέλει νίκη με το Ζευγολατιό την Κυριακή, ώστε στη συνέχεια να εκμεταλλευτεί όσο καλύτερα γίνεται τη διακοπή (26/11) του πρωταθλήματος

Η 6η αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής φέρνει στη Ρόδο το Ζευγολατιό την προσεχή Κυριακή στις 14.00, σ' ένα ματς που πολλοί είναι αυτοί που το θεωρούν εύκολο, αλλά οι «κυανέρυθροι» είναι αποφασισμένοι να δείξουν όπως πάντα και σε αυτό τον αγώνα, σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχία, όντας συγκεντρωμένοι στο στόχο τους για να πάρουν ακόμα μια νίκη.

Στο Διαγόρα βλέπουν τη συνέχεια βήμα-βήμα. Πρώτα φυσικά θέλουν την επιτυχία στον αγώνα της Κυριακής απέναντι στο Ζευγολατιό, που δεν δείχνει να έχει τις δυνατότητες που πρέπει για το φετινό… μαραθώνιο.

Για παράδειγμα υπάρχει μια διακοπή στο πρωτάθλημα στις 26 Νοεμβρίου, αμέσως μετά το εκτός έδρας ματς με τον Ιωνικό. Κι ο Διαγόρας όπως όλα δείχνουν, θα κοιτάξει να την εκμεταλλευτεί κατά τον καλύτερο τρόπο, για να πάει όσο γίνεται ξεκούραστος αλλά και κατάλληλα προετοιμασμένος, στον αγώνα της 3ης Δεκεμβρίου με τον Εθνικό Πειραιώς, για την 8η αγωνιστική.

Σε ότι αφορά τον αγώνα με το Ζευγολατιό, ο Νίκος Παντέλης δεν θα έχει οριστικά στα υπ’ όψιν του, τους τραυματίες Λάμπρου και Σκάρο, ενώ όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα είναι στη διάθεσή του, για τη σημερινή και την αυριανή προπόνηση.

Σ’ αυτές το βάρος πέφτει στην τακτική που θα ακολουθηθεί στον αγώνα της Κυριακής κι οι παίκτες του «γηραιού» μετά το 2-2 με την ομάδα της Ρόδου, θέλουν τη νίκη και μάλιστα με πειστική εμφάνιση, που θα καταδεικνύει και την ποιότητα που διαθέτουν σαν ομάδα.

Ο Γεωργίου δείχνει έτοιμος για το Κυριακάτικο παιχνίδι  (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)
Ο Γεωργίου δείχνει έτοιμος για το Κυριακάτικο παιχνίδι (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)


Διαβάστε ακόμη

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης