Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών

Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα  με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών

Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 197 ΦΟΡΕΣ

Ο Βουλευτής και Τομεάρχης Τουρισμού της Ν.Δ. κ. Μάνος Κόνσολας επισκέφθηκε χθες το πρωί τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, όπου συζήτησαν θέματα θρησκευτικού τουρισμού και αντάλλαξαν απόψεις για την αξιοποίηση και την ανάπτυξη των προσκυνηματικών περιηγήσεων.

«Ανταλλάξαμε ουσιαστικές απόψεις σχετικά με τον θρησκευτικό τουρισμό. Για εμάς ο Μακαριώτατος, η Eκκλησία και η Ορθοδοξία παραμένει βασικός πυλώνας ελπίδας και σταθερότητας στην ελληνική Πολιτεία», τόνισε ο κ. Κόνσολας, ενώ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την προσφορά της Εκκλησίας της Ελλάδος και του Αρχιεπισκόπου ενώ δήλωσε την ταύτιση με την Εκκλησία της Ελλάδος και την Ορθοδοξία. «Υπηρετούμε αξίες και αρχές που εκπορεύονται από την Εκκλησία» τόνισε χαρακτηριστικά. Ο Αρχιεπίσκοπος αναφέρθηκε στην αξία των θρησκευτικών και βυζαντινών μνημείων, τα οποία ανακεφαλαιώνουν την ιστορία μας και μίλησε για την ανάπτυξη του προσκυνηματικού τουρισμού.
(Πηγή: dogma.gr)

Διαβάστε ακόμη

Συλλυπητήρια δήλωση του Γιάννη Παππά για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα

Αλ. Κολιάδης: Ας μην μας κουνάνε το δάχτυλο και ας μην επικαλούνται τη Δημοκρατία αυτοί που έξι μήνες τώρα αρνούνται να αποδεχτούν τη λαϊκή ετυμηγορία

Επίσκεψη γυναικών από το Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης «Κορωνίς»

Ν. Γερονικόλας: Περί πολιτικής ηθικής

Απεργία δικαστικών υπαλλήλων στις 24 Απριλίου

Μαθήματα πυρόσβεσης σε εθελοντές για λήψη πιστοποίησης στη Ρόδο

Να καθαριστούν τα οικόπεδα ζητά η κοινότητα Σορωνής

Ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς Ν. Δωδεκανήσου για την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νίσυρο