Νέες γεύσεις από το Meet the Grill

Νέες γεύσεις από το  Meet the Grill

Νέες γεύσεις από το Meet the Grill

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1901 ΦΟΡΕΣ

Nέες γεύσεις προστέθηκαν στο μενού του εστιατορίου Meet the grill, που θα ξετρελάνουν και άλλο τους ουρανίσκους των επισκεπτών!

Μετά τους πρώτους επιτυχημένους πέντε μήνες των γευστικών black agnus burger, η ομάδα του meet the grill συμπεριέλαβε και άλλα burgers που έλειπαν απ τον κατάλογό.

Έτσι ο Λευτέρης Ντρερης έβαλε την πινελιά του στα:
- Red hot chili burger, συνδυασμός καυτερής πιπεριάς τσιλι σιρατσα με jalapenos, τσενταρ τυρί
- Το Blue cheese, ροκφόρ καραμελωμένα κρεμμύδια
- Το Chicken Ταλαγάνι, απ το ομώνυμο τυρί, φιλέτο κοτόπουλο, πιπεριές σοτέ.

Το menu απογειώνεται με την προσθήκη των Hot Dogs.
Έτσι, στον φιλόξενο χώρο του Meet the Grill με τη μίνιμαλ διακόσμηση, προστίθενται νέες γεύσεις που είναι στη διάθεσή μας από το μεσημέρι έως και αργά το βράδυ.
Τα υπέροχα ψημένα κρέατα, οι πλούσιες μερίδες και οι ιδανικοί συνδυασμοί των πιάτων του, αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για φαγητό.

Τώρα, μπορείτε να γευθείτε τα μενού του εστιατορίου και στο σπίτι σας, με ένα τηλεφώνημα!

Meet the Grill

Γεωργίου Λέοντος & Κρήτης

τηλέφωνα επικοινωνίας: 6977285076 / 6943114030

f: Meet The Grill

Διαβάστε ακόμη

Στα 100 καλύτερα ιταλικά εστιατόρια της Ελλάδας η δική τους Tsaperdona!

Το λεοντόψαρο ως γαστρονομική έκπληξη παρουσίασε η ΑΝ.ΔΩ. σε δεκάδες συμπολίτες μας

Τιμητικό βραβείο για το μελεκούνι στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κοσκινιατών

Με τέσσερα βραβεία στις αποσκευές τους, επιστρέφουν οι παραγωγοί μελιού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από το 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού

Με ένα τοπικό πιάτο από παραδοσιακό πανηγύρι της Μυκόνου εκπροσωπήθηκε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο European Young Chef Award 2023

Συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά

Στη Γαλλία η αποστολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τον διαγωνισμό "European Young Chef Award 2023"

Έξω πάμε καλά; 4 διεθνείς οινογνώστες μιλούν για τη θέση του ελληνικού κρασιού στις αγορές