Μ. Κόνσολας: Οι επιθέσεις στην Εκκλησία και την Ορθοδοξία είναι απαράδεκτες

Μ. Κόνσολας: Οι επιθέσεις στην Εκκλησία και την Ορθοδοξία είναι απαράδεκτες

Μ. Κόνσολας: Οι επιθέσεις στην Εκκλησία και την Ορθοδοξία είναι απαράδεκτες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 149 ΦΟΡΕΣ

Με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυμο, είχε συνάντηση στο Γραφείο του στην Αρχιεπισκοπή ο Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Μάνος Κόνσολας.

Η συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε μέσα σε ιδιαίτερα θερμή ατμόσφαιρα και άριστο κλίμα, επικεντρώθηκε στην αναζήτηση ενός κοινού πλαισίου συνεργασίας για την ανάπτυξη του θρησκευτικού τουρισμού.

Ο κ. Κόνσολας ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο για τις προγραμματικές προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας για τον θρησκευτικό τουρισμό και συζήτησε τους τρόπους συνεργασίας με την Εκκλησία για τη διαμόρφωση ενός ολοκληρωμένου στρατηγικού σχεδίου και σχεδίου δράσης για την ανάπτυξη του θρησκευτικού και προσκυνηματικού τουρισμού.

Αμέσως μετά τη συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο, ο κ. Κόνσολας δήλωσε:

«Ενημέρωσα το Μακαριώτατο για τις προγραμματικές προτάσεις για την ανάπτυξη του θρησκευτικού και προσκυνηματικού τουρισμού.

Θεωρώ ότι ο ρόλος της Εκκλησίας δεν μπορεί να ακυρωθεί από αυτούς που επιδίδονται σε απαράδεκτες επιθέσεις απέναντι στην Εκκλησία, στην Ορθοδοξία και στο θρησκευτικό συναίσθημα των πολιτών.

Η Ορθοδοξία αποτελεί κιβωτό της ιστορίας και του πολιτισμού μας».

Διαβάστε ακόμη

Μ. Κόνσολας: «Ενεργειακή μετάβαση των νησιών με έργα και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία»

Ενισχύεται το Κτηματολόγιο Ρόδου με τρεις μηχανικούς - Συνάντηση Μίκας Ιατρίδη με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνο Κυρανάκη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση του ΠΠΙ Κάσου και τις διακομιδές

Γ. Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους»

Γιάννης Παππάς: Λύση από τον υφυπουργό Ναυτιλίας για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στα πλοία

Ομιλία Μίκας Ιατρίδη στη Βουλή για την αναμόρφωση του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας: «Στόχος μας, ένας κράτος λιγότερο γραφειοκρατικό, πάντα δίπλα στον πολίτη!»

Γ. Παππάς, υφ. Ναυτιλίας: «Νέα πραγματικότητα η visa express για επιχειρηματίες του τουρισμού Καλύμνου και Λέρου»