Το Σάββατο θα παρουσιαστούν οι ιστορίες από τα Δωδεκάνησα

Το Σάββατο  θα παρουσιαστούν οι ιστορίες από τα Δωδεκάνησα

Το Σάββατο θα παρουσιαστούν οι ιστορίες από τα Δωδεκάνησα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 266 ΦΟΡΕΣ

Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017 στις 8.00 μμ οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΒΕΡΕΤΤΑ και το ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ “ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ” παρουσιάζουν τη συλλογή διηγημάτων ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ 2017 που έγραψαν οι Χαρούλα Αλαφάκη, Τσαμπίκα Ζάγορα, Νίκη Κώτη, Δανάη Μαντά, Μαρία Αϊβάζη-Ζάγορα, Μιχάλης Βελιάδης, Ραφαέλικα Γεωργαλλή, Σταυρούλα Γεωργοπαπαδάκου, Εύα Δουλγέρη, Μιχάλης Κοντορίνης, Δημήτρης Λαδικός, Αντώνιος Μαρίνος, Φερενίκη Μιχαηλίδη, Γεωργία Νεοχωρίδου, Μίκα Ντάκα,Γιάννης Παπαδημητρίου, Παπανδρεόπουλος Ιωάννης, Αλιέ Πέμπε, Γιακουμίνα Πέντε, Ευαγγελία Πέτα, Ειρήνη Πολιά, Βασιλική Σαββίδου-Μιχαλαρέα, Ειρήνη Νικολίτση Σεμερτζάκη, Αργυρούλα Σκουμιού, Σπύρος Στογιάννης, Γιώργος Ταρασλιάς.

Θα μιλήσουν οι συγγραφείς και ο εκδότης Μάριος Βερέττας.
Μετά από τέσσερα χρόνια έκδοσης πρωτότυπων διηγημάτων που αφορούν στα Δωδεκάνησα, φτάσαμε αισίως στον πέμπτο τόμο. Η φετινή συλλογή περιλαμβάνει ερωτικές, ιστορικές, αστυνομικές και άλλες ιστορίες, όλες καλογραμμένες και ενδιαφέρουσες. Το ανθολόγιό μας αποτελεί ένα λογοτεχνικό φυτώριο, που αποβλέπει να προσφέρει την ευκαιρία σε αξιόλογα διηγήματα να βγουν στο φως της δημοσιότητας. Κριτήρια μας είναι η πρωτοτυπία του κειμένου, η σαφήνεια του λόγου, η καλή σύνταξη, η σωστή ορθογραφία και η πλοκή τοποθετημένη οπωσδήποτε στα Δωδεκάνησα. Στην παρουσίαση του τόμου το αναγνωστικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τους νέους Δωδεκανήσιους συγγραφείς και να ανταλλάξει σκέψεις, απόψεις και προτάσεις μαζί τους.

Διαβάστε ακόμη

Συναυλία θρησκευτικής χορωδιακής μουσικής σήμερα στον Ευαγγελισμό

"Οι Άθλιοι" του Βίκτωρος Ουγκώ για άλλη μία παράσταση απόψε στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου!

Με επιτυχία διεξήχθη στη Ρόδο το 40ό Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Εξαρτήσεις: Αντιμετώπιση και Προκλήσεις στο νησί της Ρόδου»

Έρχεται ξανά η παράσταση «Αθώος ή Ένοχος;» από τη θεατρική ομάδα Theorion

"Η νοσταλγία του Θεού": Μεγάλη Τρίτη-2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Στον απόηχο του 4ου Μουσικού Φεστιβάλ «Ρόδος: Σταυροδρόμι Πολιτισμών και Συμπράξεων Μουσικών Σχολείων»

«Από τον Λόγο στην Εικόνα...» - Έκθεση μαθητικών εικαστικών έργων