S.O.S. εκπέμπει η Σύμη και αγωνιά για το αύριο

S.O.S. εκπέμπει η Σύμη και αγωνιά για το αύριο

S.O.S. εκπέμπει η Σύμη και αγωνιά για το αύριο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1093 ΦΟΡΕΣ

Ολοκληρωτική είναι η καταστροφή που προκάλεσε η προχθεσινή θεομηνία στο γήπεδο του νησιού. Σε σοβαρό κίνδυνο βρίσκεται η ποδοσφαιρική ομάδα, με τον Παναγιώτη Διακοφώτη θα συναντηθεί σήμερα ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Τσουβαλάς

Σοκαριστική ήταν η εικόνα που αντίκρισαν τα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας της Σύμης στο γήπεδο του νησιού, μετά τη θεομηνία που έπληξε το νησί το βράδυ της Δευτέρας. Η καταστροφή των εγκαταστάσεων είναι ολοκληρωτική, σε σημείο που στην πραγματικότητα, από προχθές ποδοσφαιρικό γήπεδο δεν υφίσταται…

Ο συνθετικός τάπητας του αγωνιστικού χώρου καλύφθηκε από τόνους λάσπης, αχρηστεύτηκε και ο μοναδικός τρόπος για να ξαναπαιχθεί ποδόσφαιρο στο νησί, είναι να αντικατασταθεί.

Οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται σε απόγνωση, καθώς οι κόποι των τελευταίων ετών που είχαν αρχίσει να αποδίδουν καρπούς, μέσα από τη λειτουργία ακαδημίας και την κάθοδο, στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, μίας ανταγωνιστικής ομάδας, κινδυνεύουν να τιναχθούν στον αέρα.

Ο σύλλογος θα έχει την αμέριστη συμπαράσταση της ΕΠΣΔ, η οποία εξέδωσε σήμερα την παρακάτω ανακοίνωση:

"Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΣ Δωδεκανήσου συνεδρίασε εχθές, Τρίτη 14 Νοεμβρίου (Νο 26/14.11.2017), με θέμα το Σωματείο της δύναμης της, «ΑΟ ΣΥΜΗΣ» και τα μέτρα που προτίθεται να αναλάβει η ΕΠΣΔ για τη στήριξη του, λόγω της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης που κηρύχθηκε στο νησί της Σύμης, εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας.

Έπειτα από πρόταση του Σωματείο «ΑΟ ΣΥΜΗΣ», για τα εντός έδρας παιχνίδια του, να τα δίνει στο Γήπεδο των Κοσκινού, η Επιτροπή ενέκρινε ομόφωνα την πρόταση του.

Στο πλαίσιο στήριξης του σωματείου, η Ένωση αναλαμβάνει τα έξοδα Διαιτησίας του Σωματείου «ΑΟ ΣΥΜΗΣ» για τους εντός έδρας αγώνες που θα δώσει στη Ρόδο (Κοσκινού) καθώς επίσης και το κόστος διατροφής των ποδοσφαιριστών του Σωματείου για όλους τους αγώνες (για τους υπόλοιπους 17 αγώνες) και ταυτόχρονα θα το ενισχύσει οικονομικά παρέχοντας 1.000€ επιχορήγηση για τις ανάγκες των τμημάτων υποδομών του Σωματείου".

Διαβάστε ακόμη

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Αυτά ισχύουν με τον υποβιβασμό

ΑΕΡΑ-ΙΑΛΥΣΟΣ: Κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα!

Β’ Κατηγορία: Ο Αγγελάκης νέος τεχνικός των Πανθήρων

Συνέχεια αγώνων στο ροδίτικο μπριτζ

Λαμπαδηδρόμος στο Καστελλόριζο ο δρομέας και προπονητής του Ανταίου, Σάββας Πότσος

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι ο Κλεάνθης Κυριάκου!

Νικητής με απίστευτο ρεκόρ στον Μαραθώνιο Ρόδου ο Κενυάτης Μόουζες Κίπτοο Κούργκατ

Γ' Εθνική: Μεγάλο παιχνίδι στ’ Αφάντου