Στο πλευρό της Σύμης η ΕΠΣΔ και τα σωματεία της Δωδεκανήσου

Στο πλευρό της Σύμης η ΕΠΣΔ και τα σωματεία της Δωδεκανήσου

Στο πλευρό της Σύμης η ΕΠΣΔ και τα σωματεία της Δωδεκανήσου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 134 ΦΟΡΕΣ

Το γήπεδο Κοσκινού θα χρησιμοποιεί ως έδρα το σωματείο, τα έξοδα διαιτησίας και διατροφής θα καλύψει η Ένωση, που προχωράει σε έκτακτη επιχορήγηση 1.000 ευρώ

Την αμέριστη υποστήριξη της ΕΠΣΔ, μέχρι να ξεπεράσει τη σοβαρή περιπέτεια που περνάει μετά την ολοσχερή καταστροφή του γηπέδου της από τη θεομηνία που έπληξε τη Δευτέρα το νησί, θα έχει η Σύμη.

Μετά τη συνάντηση, χθες το πρωί, του προέδρου της διοργανώτριας ,Παναγιώτη Διακοφώτη, με τον ισχυρό άνδρα του σωματείου, συνεδρίασε η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ένωσης, η οποία αποφάσισε για τα πρώτα μέτρα στήριξης του συλλόγου.

Για όσο διάστημα χρειαστεί, η Σύμη θα δίνει τα εντός έδρας παιχνίδια της στο γήπεδο Κοσκινού, όπως ακριβώς το ζήτησε από την ΕΠΣΔ.

Η τελευταία αναλαμβάνει τα έξοδα διαιτησίας του σωματείου, καθώς και την κάλυψη του κόστους της διατροφής των ποδοσφαιριστών για τους υπόλοιπους δεκαεπτά αγώνες της σεζόν, ενώ θα διαθέσει, για τις ανάγκες των τμημάτων υποδομής του συλλόγου, το ποσό των 1.000 ευρώ.

Πέρα από την Ένωση, χείρα βοηθείας τείνουν στη Σύμη η Χάλκη και ο Δαμάγητος, στο πλαίσιο μίας υπέροχης χειρονομίας αλληλεγγύης. Τα δύο σωματεία ανακοίνωσαν τα εξής:

Η Χάλκη
«Ο Α.Σ. Χάλκης εκφράζει δημοσίως την αμέριστη συμπαράστασή του στον Α.Ο. Σύμης για την ολική καταστροφή του δημοτικού γηπέδου του νησιού.

Γαλουχημένος να υπηρετεί από την πρώτη ημέρα ίδρυσής του τα αθλητικά ιδεώδη και την έννοια του ευ αγωνίζεσθαι, παραχωρεί δωρεάν στο αθλητικό του κέντρο για τα εντός έδρας παιχνίδια της στην ομάδα της Σύμης, Σε στιγμές και εποχές που η κοινωνία έχει ανάγκη την αγάπη, την αλληλεγγύη, τη συνεργασία, την ψυχολογική υποστήριξη, να αποδείξουμε όλοι μαζί ότι ο αθλητισμός ενώνει λαούς και διαφορετικές κουλτούρες και αποδεικνύει ότι “αγκαλιασμένοι” μπορούμε να αλλάξουμε νοοτροπίες!».

Ο Δαμάγητος
«Ο Α.Π.Σ. Δαμάγητος Θεολόγου στηρίζει έμπρακτα το φίλο σωματείο της Σύμης μετά την καταστροφική πλημμύρα στο νησί και στο γήπεδο ταυτόχρονα και προσφέρει δωρεάν το γήπεδο Θεολόγου και τις εγκαταστάσεις του γηπέδου για όσο διάστημα χρειάζεται για τις προπονήσεις και τους επίσημους αγώνες της ομάδας της Σύμης».

Οι άμεσες ενέργειες του Διγενή
«Το Δ.Σ του ΑΣ Διγενής Κοσκινού εκφράζει την συμπαράστασή του στο νησί Σύμη και ιδιαίτερα στον ΑΟ Σύμης για την ολική καταστροφή που υπέστησαν οι αθλητικές του εγκαταστάσεις λόγω των απίστευτων και πρωτοφανών ακραίων καιρικών φαινομένων στο νησί τους την 13/11/2017.

Από το ίδιο βράδυ σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο του ΑΟ Σύμης Γιάννη Τσουβαλά και τις προσωπικές συναντήσεις που είχαμε στα γραφεία μας, σας ανακοινώνουμε κατόπιν έγκρισης της ΕΠΣΔ την παραχώρηση του Γηπέδου μας για όλες τις δραστηριότητες ( εντός έδρας παιχνίδια και προπονήσεις ) του σωματείου τους καθώς και των Ακαδημιών τους για όσο διάστημα χρειαστεί να αποκατασταθούν οι ζημιές του γηπέδου.

Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ώστε να νιώθουν ότι είναι στην φυσική τους έδρα.

Ο αθλητισμός είναι υγεία και με τις συνεργασίες γεννιέται άλλη μέρα στον αθλητισμό.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους