Το δικαίωμα στην ελπίδα κέρδισε η Καρδάμαινα

Το δικαίωμα στην ελπίδα κέρδισε η Καρδάμαινα

Το δικαίωμα στην ελπίδα κέρδισε η Καρδάμαινα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 80 ΦΟΡΕΣ

Με το επιβλητικό 4-0 επικράτησε χθες η Δόξα του Ποσειδώνα Καρπάθου, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries

Καρδάμαινα

Την αποφασιστικότητά της να πουλήσει ακριβά το «τομάρι» της, υπογράμμισε η Δόξα Καρδάμαινας στο χθεσινό παιχνίδι της με τον Ποσειδώνα Καρπάθου, με το οποίο ολοκληρώθηκε η 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries. Η ομάδα του Δημήτρη Χρυσόπουλου επικράτησε με το εμφατικό 4-0, έφτασε στους 6 βαθμούς και έστειλε το μήνυμα πως δεν αντιλαμβάνεται την προσπάθειά της για παραμονή στην κατηγορία ως μία χαμένη υπόθεση.

Ο Ποσειδών ξεκίνησε καλύτερα, ωστόσο το γκολ που πέτυχαν οι γηπεδούχοι στο 19’ ,με κεφαλιά του Τάλλαρου, άλλαξε τις ισορροπίες, επιδρώντας καταλυτικά στην ψυχολογία των δύο ομάδων. Στο 34’ η Δόξα σκόραρε ξανά με σουτ του Λαμάι και στο δεύτερο ημίχρονο διαχειρίστηκε, μ’ ένα καλά οργανωμένο αμυντικό παιχνίδι, το υπέρ της 2-0, περιμένοντας τους φιλοξενούμενους στο μισό γήπεδο και εξαπολύοντας αντεπιθέσεις.

Σε μία απ’ αυτές, στο 67’, «γράφτηκε» το 3-0 δια ποδός του άτυχου Χατζημανώλη, που στην προσπάθειά του να εξουδετερώσει το παράλληλο γύρισμα του Μαύρου, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας των Καρπάθιων, ενώ το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 88’ με κοντινό πλασέ του Χαντάκαρου.
Άνετο απόγευμα πέρασαν ο διαιτητής Φραγκιαδάκης και οι βοηθοί του Πατσιαούρας και Αλέκος.

Οι συνθέσεις:
Δόξα Καρδάμαινας
Γιακούμαρος, Χατζηπαναγιώτης, Κουρζής, Τάλλαρος (60’ Κατσαρός), Μαύρος (78’ Τσίκνης), Κάτση, Λαμάι, Χατζηαντωνίου (85’ Οικονόμου), Πης, Παντελής, Κόκκαλης (70’ Χαντακάρος)

Ποσειδών Καρπάθου
Γαλάνης, Κεσίδης (70’ Νασόπουλος), Φασουλέτος, Κούτολος, Σπανός, Καουκάκης (84’ Καραναστάσης), Χατζημανώλης, Τσαβέλης, Δράκος, Λαδένογλου, Κοντονικόλαος (64’ Σπανός Μ.).

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους