Ποινή ενός μήνα στον Γιώργο Παρασκευά

Ποινή ενός μήνα στον Γιώργο Παρασκευά

Ποινή ενός μήνα στον Γιώργο Παρασκευά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 166 ΦΟΡΕΣ

Η πειθαρχική της ΕΠΟ τιμώρησε το γενικό αρχηγό του Ιάλυσου για τα αναγραφόμενα στο φύλλο αγώνα με την ομάδα της Ρόδου. Ολοκληρώνουν σήμερα το πρωί την προετοιμασία τους οι «ερυθροκίτρινοι» εν όψει του αυριανού αγώνα με την Προοδευτική

Μια τιμωρία περίμενε χθες τον Ιάλυσο, μετά την εκδίκαση των υποθέσεων στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ.

Αυτή η υπόθεση αφορούσε τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής που έδωσε ο Ιάλυσος με τη Ρόδο στο «Οικονομίδειο» και το ισόπαλο 1-1. Η έντονη διαμαρτυρία του Γιώργου Παρασκευά γενικού αρχηγού της ομάδας, σημειώθηκε από το διαιτητή Γιώργο Λάμπρου (συνδέσμου Εύβοιας), στο φύλλο αγώνος κι η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, εκδικάζοντας την περίπτωση, του επέβαλε ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα μήνα και χρηματικό πρόστιμο.

Αναλυτικα η απόφαση της πειθαρχικής της ΕΠΟ αναφέρει:
«Επέβαλε στον Γεώργιο Παρασκευά, αξιωματούχου του σωματείου Ιάλυσος χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο διάρκειας τριάντα (30) ημερών (αγώνας Ιάλυσος-Ρόδος)».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Στο μεταξύ ο Ιάλυσος πάει αύριο στον Κορυδαλλό να συναντήσει την πρωτοπόρο Προοδευτική και να προσπαθήσει να πάρει τη νίκη, από έναν αντίπαλο που είναι πολύ δυνατός στην έδρα του.

Ο Κώστας Βασιλακάκης, δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα για το ματς αυτό, παρά μόνο την αμφίβολη συμμετοχή στο παιχνίδι του Δήμα, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Η κατάστασή του έχει βελτιωθεί, αλλά όπως λέει το ιατρικό ρεπορτάζ της ομάδας, δεν είναι ακόμα καλά για να αγωνισθεί. Όλα θα εξαρτηθούν από τη σημερινή τελευταία προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθούν οι δεκαοκτώ της αποστολής.

Διαβάστε ακόμη

Η δωδεκανησιακή αποστολή για το Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα στίβου

Συνεργασία του Κένταυρου με την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας για την ανάπτυξη στη Ρόδο

Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Πιθανό να ανέβει και τρίτη ομάδα

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού