Άνετη …επιστροφή για τον ΔΙ.ΑΣ.

Άνετη …επιστροφή για τον ΔΙ.ΑΣ.

Άνετη …επιστροφή για τον ΔΙ.ΑΣ.

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 42 ΦΟΡΕΣ

Επικράτησε με… αντεπίθεση στο δεύτερο ημίχρονο 4-0 του Ηρακλή Μαριτσών και συνεχίζει να είναι στο… κόλπο του τίτλου

Αντιμάχεια
Επιστροφή στις επιτυχίες για τον ΔΙ.ΑΣ, καθώς, μετά την εκτός έδρας ισοπαλία την περασμένη Κυριακή με τον Άρη στον Αρχάγγελο, ήρθε η νίκη χθες στην

Αντιμάχεια με το ευρύ 4-0 επί του Ηρακλή Μαριτσών. Οι Κώοι ήταν καλύτεροι από την αρχή της αναμέτρησης, έχοντας ευκαιρίες με τον Δρόσο και τον Πη που σπαταλήθηκαν ώστε να ανοίξει το σκορ μέχρι και τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, και στο ίδιο μοτίβο, οι παίκτες του Γιάννη Μανούσογλου, ευτύχησαν να προηγηθούν στο 48’ με σέντρα του Χατζησουλεϊμάν και κεφαλιά του Πη, διπλασιάζοντας τέσσερα λεπτά μετά τα τέρματά τους, αφού η μπάλα ως αποτέλεσμα της επιθετικής προσπάθειας των γηπεδούχων χτύπησε στο χέρι του Θαρρενού, με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Πης.

Το σουτ του Χατζηφούντα στο 56’ ήταν καλό αλλά η μπάλα βρήκε στο αριστερό δοκάρι του Σκυλλά, στερώντας του το γκολ, το οποίο όμως ήρθε στο 70’ ύστερα από σέντρα του Συνεσίου και κεφαλιά πάλι από τον Πη για το 3-0.

Το τελικό σκορ, όταν είχαν πια κριθεί όλα, διαμόρφωσε απλώς ο Αρκούδας στο 82’ μετά από διαγώνιο σουτ σε αντεπίθεση του ΔΙ.ΑΣ. Από τον ΔΙ.ΑΣ διακρίθηκαν οι Βλαντιμίροφ, Πανόπουλος και Πης ενώ από τον Ηρακλή ο Παπαδημήτρης.
Καλή ήταν η διαιτησία του Λεωνίδα Φραγκιαδάκη και των βοηθών του, Πατσιαούρα και Αλέκου.

ΔΙ.ΑΣ: Μιχαλάκης, Μποϊλής, Καράλιαμης (46’ Δουγέκος), Ιωαννίδης (67’ Αρκούδας), Χατζησουλεϊμάν (57’ Συνεσίου), Ζιώγας, Βλαν
τιμίροφ, Πανόπουλος, Χατζηφούντας, Πης, Δρόσος (46’ Μπεκιρλάρι).

Ηρακλής: Σκυλλάς, Θαρρενός, Βασιλώτος, Παπαδημήτρης, Παπακωνσταντής, Μπιλλιάς, Λερογιάννης, Σιαμαντούρας, Λυριστής Μ., Αναγνώστου (61’ Γιαννακόπουλος), Λυριστής Θ. (78’ Πετρίδενας).

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!