Κολοσσός: Χωρίς άγχος για το καλύτερο δυνατό

Κολοσσός: Χωρίς άγχος για το καλύτερο δυνατό

Κολοσσός: Χωρίς άγχος για το καλύτερο δυνατό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 223 ΦΟΡΕΣ

Θα παλέψει για την έκπληξη αύριο ο Κολοσσός H Hotels απέναντι στον Ολυμπιακό. Ανοιχτά τα γραφεία της ΚΑΕ και σήμερα για πώληση εισιτηρίων

Ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της φετινής αγωνιστικής περιόδου δίνει αύριο νωρίς το απόγευμα (15.45’) ο Κολοσσός H Hotels ο οποίος θα υποδεχθεί, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, τον Ολυμπιακό, στο κατάμεστο – όπως όλα δείχνουν – κλειστό γυμναστήριο του Βενετοκλείου.

Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη προέρχεται από ήττα και κακή εμφάνιση στο Λαύριο κι έχει μπροστά της ένα «επώδυνο» πρόγραμμα, με συνεχόμενα «υψηλού κινδύνου» παιχνίδια. Βασικός στόχος των «θαλασσί» είναι να δείξουν μία σαφέστατα πολύ καλύτερη εικόνα από αυτή της περασμένης αγωνιστικής και από κει και πέρα να διεκδικήσουν ό,τι τους αναλογεί από τον αυριανό αγώνα κόντρα στους περσινούς φιναλίστ της Ευρωλίγκας. Ο Κολοσσός H Hotels αναμένεται να παρουσιαστεί πλήρης, έχοντας προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα και παρακολουθήσει τον αντίπαλό του σε όλα τα ματς που έδωσε την τελευταία εβδομάδα.
Η αποστολή του Ολυμπιακού φτάνει σήμερα στη Ρόδο, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να έχει πυκνογραμμένο απουσιολόγιο. Πέραν του Βασίλη Σπανούλη, που έχει αγωνιστεί σ’ ένα παιχνίδι όλο κι όλο από την αρχή της σεζόν, και τον Κιμ Τιλί, που θα επιστρέψει στα παρκέ σε περίπου τέσσερις μήνες, τραυματίστηκαν στον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα την Παρασκευή οι Κώστας Παπανικολάου και Δημήτρης Αγραβάνης.

Ανοιχτά και σήμερα τα γραφεία της ΚΑΕ
Υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα εισιτήρια για τον αυριανό αγώνα, τα οποία διατίθενται προς 20 ευρώ (10 ευρώ για παιδιά από 5 έως 9 ετών και 15 για παιδιά έως 14 ετών), και προς εξυπηρέτηση των φιλάθλων τα γραφεία της ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels θα είναι και σήμερα ανοιχτά από τις έντεκα το πρωί έως τις δύο το μεσημέρι.

Τα εκδοτήρια του Βενετοκλείου θα είναι ανοιχτά τη Δευτέρα από τις 12.00’ εάν δεν εξαντληθεί σήμερα ο αριθμός των διαθέσιμων εισιτηρίων.
Υπενθυμίζεται ότι για την αγορά του κάθε εισιτηρίου, χρειάζεται απαραίτητα ο αριθμός ΑΜΚΑ ή ο αριθμός διαβατηρίου ή η άδεια παραμονής και ο κάθε φίλαθλος να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα.

Το αυριανό παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής:
Βενετόκλειο (15.45’) Κολοσσός H Hotels – Ολυμπιακός (ΕΡΤ1 live)
Διαιτητές: Αναστόπουλος Π., Θεονάς, Παπαθανασίου
Κομισάριος: Ξανθός.

Διαβάστε ακόμη

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης