«Φωτοβολίδα» ο αρχηγός, πολύτιμη νίκη η Ρόδος!

«Φωτοβολίδα» ο αρχηγός, πολύτιμη νίκη η Ρόδος!

«Φωτοβολίδα» ο αρχηγός, πολύτιμη νίκη η Ρόδος!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 507 ΦΟΡΕΣ

Ο Μιχάλης Αυγενικού σκόρερ στο 58’ με απ’ ευθείας φάουλ και οδήγησε τα «ελάφια» στη δύσκολη νίκη επί του Κερατσινίου με 1-0

Δημοτικό Στάδιο
Μπορεί να μην έθελξε με την εμφάνισή της, όμως το βασικό ζητούμενό της το πέτυχε. Η Ρόδος ανταπεξήλθε στις δυσκολίες του σημερινού εναρκτήριου παιχνιδιού της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με το Κερατσίνι, έφτασε, έστω και αγχωμένα, στη νίκη με 1-0 (είναι η τρίτη φετινή) και από τη βάση των κερδισμένων έντεκα βαθμών, που την έφεραν ισόβαθμη με τους Διαγόρα και Εθνικό στη 2η θέση της βαθμολογίας, μπορεί να αρχίσει να κοιτάζει ψηλότερα, πάντα όμως με την προϋπόθεση πως θα βελτιωθεί.

Τα «ελάφια» συνάντησαν χθες μία καλά οργανωμένη και σκληροτράχηλη ομάδα, η οποία μέχρι να ανοίξει το σκορ, στο 58’, έπαιξε πρωτίστως για να μη χάσει και δευτερευόντως για να «κλέψει» τους τρεις βαθμούς μέσα από κάποια καλή αντεπίθεση.

Αμυντικά η Ρόδος δεν έδωσε δικαιώματα, πλην μίας δύο στιγμών, προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας έχοντας την μπάλα στην κατοχή της στο μεγαλύτερο διάστημα, δυσκολεύτηκε όμως ξανά στη δημιουργία, σπαταλώντας τις ελάχιστες καλές ευκαιρίες που βρήκε, με σπουδαιότερη αυτή του 9ου λεπτού, όταν ο άτυχος Πινδώνης «σημάδεψε», με ωραίο πλασέ μετά από ασίστ του Μπανγκούρα, το αριστερό δοκάρι της εστίας του Φρατζεσκάκη.

Το μάλλον ανιαρό πρώτο ημίχρονο διαδέχθηκε ένα αρκετά ζωηρό και σίγουρα πιο ενδιαφέρον δεύτερο, το οποίο ξεκίνησε με σπουδαία ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, που είχαν δοκάρι (αριστερό) σε ελεύθερο πλασέ του Διάκου, έπειτα από ενέργεια του Μπερνιδάκη.

Η απάντηση της Ρόδου ήταν ιδανική και… τελεσίδικη. Στο 58’ ο Αυγενικός εκτέλεσε αριστοτεχνικά το φάουλ που κέρδισαν οι γηπεδούχοι έξω από τη μεγάλη περιοχή και «σφράγισε» μία πολύτιμη νίκη, καθώς στο υπόλοιπο του παιχνιδιού δεν άλλαξε το παραμικρό.

Τα «ελάφια» έδωσαν χώρο, διαχειρίστηκαν αποτελεσματικά το προβάδισμά τους, όμως δεν είχαν σωστές επιλογές για να εκμεταλλευτούν τους κενούς χώρους στα μετόπισθεν των φιλοξενούμενων και να «κλειδώσουν» το ματς, με αποτέλεσμα το Κερατσίνι να μείνει «ζωντανό» και να προσπαθεί μέχρι το τέλος έστω και ανορθόδοξα, ελπίζοντας στο μεγάλο λάθος των γηπεδούχων, που εν τέλει δεν έγινε.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παρχαρίδης από τη Δράμα, με βοηθούς τους Χρυσαΐδη και Πασσαλή από τη Χαλκιδική.

Οι συνθέσεις:

Ρόδος: Παναγόπουλος, Ιμεραλιλάι, Δαβρής, Μκρτσιάν, Αποστόλου, Μίνγκας (61’ Πότσι), Πινδώνης, Αυγενκού, Παβίσεβιτς, Ευγενικός (51’ Πάλλας), Μπανγκούρα (38’ λ.τ. Λέκκας)

Κερατσίνι: Φρατζεσκάκης, Τσουβαλτίδης, Σιγάλας, Μπατής, Βάττης, Σκεντεράι (88’ Σμυρογιαννάκης), Ντούλιας (80’ Παπασπύρος), Διάκος, Μπερνιδάκης, Καλογιάννης (67’ Σιάνος), Πασαλίδης

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας