Παράσταση για έναν ρόλο στη Νίσυρο…

Παράσταση για έναν ρόλο στη Νίσυρο…

Παράσταση για έναν ρόλο στη Νίσυρο…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 83 ΦΟΡΕΣ

Ξέφυγε το… σκορ προχθες, και ο Πολυβώτης πήρε τη νίκη 8-1 με αντίπαλο τον Άγιο Γεώργιο

Νίσυρος

Παράσταση για έναν ρόλο παίχτηκε προχθες στη Νίσυρο και την αναμέτρηση του Πολυβώτη με τον Άγιο Γεώργιο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για τον β’ όμιλο της Β’ Κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι κέρδισαν επιβλητικά 8-1, με τον Άγιο Γεώργιο να μην μπορεί σε κανένα σημείο του παιχνιδιού ν’ αντιδράσει. Στο 12’ ο Πάπα, μετά από σέντρα του Προκόπη Χαρτοφύλλη, έκανε πλασάροντας το 1-0 και στο 28’ ο Φωτεινής εκμεταλλεύτηκε την εκτέλεση φάουλ του Βασίλη Χατζηνικολάου, διπλασιάζοντας με κεφαλιά τα γκολ της ομάδας του.

Στο 56’ και το 73’ ο Κακιάς και ο Χρυσοβαλάντης Χατζηνικολάου αντιστοίχως, ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 4-0 αφού πραγματοποίησαν ωραία πλασέ, ενώ στο 74’ ήταν η σειρά του Σφακιανού να σουτάρει από κοντά για το 5-0.

Με πλασέ του Χατζημανώλη ο Άγιος Γεώργιος απλώς μείωσε στο 80’, για να δεχτεί άλλα δύο τέρματα από πλασέ των Χατζηνικολάου και Καραγιάννη στο 84’ και το 85’. Από κει και πέρα, ο Βασίλης Χατζηνικολάου σούταρε από το κέντρο και μετά το λάθος του Σαρούκου, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα στο 88’ για το τελικό 8-1.

Να σημειωθεί πως ο Άγιος Γεώργιος από το 82’ και μετά αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ζολτάν για διαμαρτυρία.

*Τη νίκη αυτή η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές του Πολυβώτη την αφιερώνουν στο μέλος της διοίκησης, Αντώνη Καρπαθάκη, που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας με την ευχή να επιστρέψει και πάλι κοντά στην ομάδα υγιής.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μανώλης Κυρίτσης με βοηθούς τους Φασουλάρη και Τσουρούτη.

Πολυβώτης: Κετσές, Χαρτοφύλλης Ν. (65’ Καραγιάννης), Κακιάς, Κυπραίος, Καρακωνσταντίνος, Σφακιανός (75’ Κανιαρός), Πάπα, Φωτεινής, Χατζηνικολάου Β., Χατζηνικολάου Χρ. (70’ Καραλίγκας), Χαρτοφύλλης Π. (56’ Οικονόμου).

Άγιος Γεώργιος: Σαρούκος, Σκορδάς, Γερακούδης, Φαρμακαλής, Κόπελος, Κοντόγιαννος (77’ Σαμετάι), Γιωργάς, Κοστόβ (56’ Κακούλης), Χατζημανώλης, Ζολτάν, Κουτσουμπάρης.

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα