«Στανταράκια» και εκπλήξεις στην Α’ κατηγορία

«Στανταράκια» και εκπλήξεις στην Α’ κατηγορία

«Στανταράκια» και εκπλήξεις στην Α’ κατηγορία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 516 ΦΟΡΕΣ

Απ’ όλα τα αποτελέσματα είχε το σημερινό «μενού» της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries. Ο Φοίβος νίκησε το Διγενή και συνεχίζει να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής της βαθμολογίας, ο ΔΙ.ΑΣ. έκανε το χρέος του απέναντι στον Ηρακλή Μαριτσών όπως και ο Κλεόβουλος το δικό του στην έδρα του Νικαγόρα, ο Αστέρας Παστίδας υποχρέωσε την Κατταβιά στη δεύτερη εντός έδρας ήττα της, κατακτώντας ένα σπουδαίο «διπλό», ενώ θύμα έκπληξης έπεσε ο Κλεάνθης, ο οποίος δεν κατάφερε να «λυγίσει» στο Παραδείσι τον Ποσειδώνα Καρπάθου. Τα σημερινά παιχνίδια:

ΔΙ.ΑΣ.-Ηρακλής Μαριτσών 4-0
Ήταν που ήταν φαβορί ο ΔΙ.ΑΣ., βρήκε απέναντί του κι έναν αποδεκατισμένο Ηρακλή Μαριτσών, οπότε ήταν λογικό να μη δυσκολευτεί να φτάσει στη νίκη με 4-0.

Οι Κώοι προηγήθηκαν στον 48’ με τον Πη, που σκόραρε άλλες δύο φορές, από τη «βούλα» του πέναλτι στο 52’ και με κεφαλιά στο 70’. Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 82’ με διαγώνιο σουτ του Αρκούδα.

Οι συνθέσεις:
ΔΙ.ΑΣ.: Μιχαλάκης, Μποϊλής, Καράλιαμης (46’ Δουγέκος), Ιωαννίδης (67’ Αρκούδας), Χατζησουλεϊμάν (57’ Συνεσίου), Ζιώγας, Βλαντιμίροφ, Πανόπουλος, Χατζηφούντας, Πης, Δρόσος (46’ Μπεκιρλάρι).

Ηρακλής Μαριτσών: Σκυλλάς, Θαρρενός, Βασιλώτος, Παπαδημήτρης, Παπακωνσταντής, Μπιλλιάς, Λερογιάννης, Σιαμαντούρας, Λυριστής Μ., Αναγνώστου (61’ Γιαννακόπουλος), Λυριστής Θ. (78’ Πετρίδενας).

Νικαγόρας-Κλεόβουλος 1-3
Οι σοβαρές απουσίες με τις οποίες ταξίδεψε στην Κω δεν στάθηκαν ικανές να «φρενάρουν» τον Κλεόβουλο κόντρα στον αδύναμο Νικαγόρα. Η ομάδα της Λίνδου στηρίχθηκε στους έμπειρούς της και κέρδισε το ματς με 3-1, χάρη στα γκολ των Κωστάκη (40’) και Αλέκου Κακλαμάνου (63’, 83’). Για το Νικαγόρα είχε ισοφαρίσει ο Κοκκαλάκης στο 47’.

Οι συνθέσεις:
Νικαγόρας: Διακοδημητρίου, Μπίλλης, Ζερβός Ε., Κοκκαλάκης, Διακογιάννης , Παπαβασιλείου, Στρατής, Ζερβός Γ. (70’ Βουδούρης), Φούσκας, Κρεμύδας, Μπίλλης Ι.

Κλεόβουλος: Χρυσανθής, Κουκουτσέλας, Χαμιτάι, Κωστάκης, Κακλαμάνος Ε., Πιτσουρδάκης, Παπαοικονόμου, Γαϊτάνος, Κακλαμάνος Α., Κολιάδης, Χαρίτος.

Κατταβιά-Αστέρας Παστίδας 1-2
Στηριζόμενος σ’ ένα άψογα οργανωμένο αμυντικό παιχνίδι και στις «φαρμακερές» αντεπιθέσεις του, ο Αστέρας Παστίδας κατέκτησε το πρώτο φετινό «διπλό» του, επικρατώντας της Κατταβιάς με 2-1. Τη σπουδαία νίκη «υπέγραψαν» , με τα τέρματα που πέτυχαν στο 29’ και στο 67’, οι Αμπντουλάι και Πολυχρόνης αντίστοιχα, ενώ το γκολ της Κατταβιάς σημείωσε ο Στεφανάκης στο 78’. Οι νικητές είχαν δοκάρι με τον Στεργιόπουλο στο 39’.

Οι συνθέσεις:
Κατταβιά: Παπαβεργής, Κουμπιάδης (91΄Τοπάλ), Μαριεττάκης, Κιλασίν Κ., Κιλασίν Χ., Σαλαμαστράκης, Μαντινάος (83΄Δημητριάδης), Κούτσι, Στεφανάκης, Μήτρου

Αστέρας Παστίδας: Παπαμιχαήλ Ρ., Καρύδης, Αποστολάτος, Χαριτάκης, Κατσαμάκης, Καλαγρής,Αμπντουλάϊ (91΄Παπαμιχαήλ Ν.), Στεργιόπουλος (88΄Αυγενικού Σ.), Σκόρπος, Γιαννακόπουλος (82΄Κορκίδας), Πολυχρόνης (68΄Κονόμι)

Φοίβος-Διγενής 3-0
«Πύρρειος» αποδείχθηκε για το Φοίβο η νίκη του επί του Διγενή με 3-0. Η χαρά των Κρεμαστενών για την παραμονή τους στην κορυφή της βαθμολογίας επισκιάστηκε από τους σοβαρούς τραυματισμούς των Κώστα Καλημέρη και Σωκράτη Ορφανίδη, καθώς και από την αποβολή του Θεοδοσίου στο 45’ με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα. Στην ίδια φάση πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, βλέποντας δεύτερη κίτρινη, και ο Κώττης του Διγενή.

Το δρόμο προς τη νίκη άνοιξε για το Φοίβο ο Χατζησάββας με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ στο 51’. Στο 83’ ο Γκινής απλοποίησε τα πράγματα, κάνοντας το 2-0, ενώ το σκορ έκλεισε στο 95’, με ωραίο τέρμα του Τζιβίλογλου.

Οι συνθέσεις:
Φοίβος: Κεφάλας, Καραγεωργίου, Ορφανίδης Σ. (21′ λ.τ. Ταφάνι), Παϊζάνος, Φωτεινής, Θεοδοσίου, Καλημέρης (61′ λ.τ. Πανταζόπουλος, 92′ Ζαχαρίας), Τζιβίλογλου, Γκινής, Χατζησάββας, Στεφανίδης (84′ Κυρτάσογλου)

Διγενής: Μανωλάγκας, Μοσκιού (67′ Παπαδόπουλος), Κώττης, Παπασταμάτης (71′ Χατζηνικόλας), Μικκιού, Τσιμπιζίδης, Χωρίτης (88′ Παπαδόπουλος), Χουτεσιώτης, Νίκας, Καματερός, Κετσές.

Κλεάνθης-Ποσειδών Καρπάθου 1-1
Παλικάρι αποδείχθηκε ο Ποσειδώνας Καρπάθου, καθώς υποχρέωσε τον Κλεάνθη, που μπήκε στο παιχνίδι ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί, σε οδυνηρή εντός έδρας ισοπαλία 1-1.

Οι Παραδεισιώτες προηγήθηκαν στο 36’ με τον Πελέκη, ωστόσο οι Καρπάθιοι απάντησαν άμεσα, ισοφαρίζοντας δύο λεπτά αργότερα με τον Χατζημανώλη.

Παρά την πίεση που δέχθηκαν στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι άντεξαν, ακόμα και στο τελευταίο δεκάλεπτο που αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Κεσίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι συνθέσεις:
Κλεάνθης: Ντιμιτρίεβιτς, Φουσατζιά (69’ Μπαούρης), Γιαννίκος, Μαΐλης (46’ Γιατσιάτσιος), Μαριάς, Κορκίδας, Ατσίδης, Αλεξανδρίδης (69’ Μπερετούλης), Χατζηκοσμάς, Πελέκης, Γεωργαλλής

Ποσειδών Καρπάθου: Γαλάνης, Κεσίδης, Κούτολο, Σπανός Ι., Χατζημανώλης, Φασουλέτος, Τσιαβέλης, Νασόπουλος (69’ Καουκάκης), Δράκος (93’ Σπυρίδης), Λαδένογλου (84’ Σπανός Ε.), Καραναστάσης (52’ Κοντονικόλαος)

*Η 10η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο με τα παιχνίδια ΑΕΡ Αφάντου- Άρης Αρχαγγέλου (14:15), Απόλλων Καλυθιών-Δόξα Καρδάμαινας (14:15) και Διαγόρας Βατίου-Δόξα Ψίνθου (14:45)

Η βαθμολογία
Φοίβος 24
Άρης 20
Απόλλων Κ. 20
Κλεάνθης 18
ΔΙ.ΑΣ. 18
ΑΕΡΑ 15
Αστέρας Π. 15
Κλεόβουλος 15
Ηρακλής Μ. 14
Διγενής 13
Κατταβιά 12
Ποσειδών Κ. 12
Διαγόρας Β. 9
Δόξα Κ. 6
Νικαγόρας 1
Δόξα Ψ. 0

Η επόμενη αγωνιστική
Άρης-Ηρακλής Μ.
Κλεόβουλος-ΑΕΡΑ
Διγενής-ΔΙ.ΑΣ.
Δόξα Ψ.-Νικαγόρας
Αστέρας Π.-Φοίβος
Δόξα Κ.-Διαγόρας Β.
Ποσειδών Κ.-Κατταβιά
Κλεάνθης-Απόλλων Κ.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους