Ασυναγώνιστη η Καλλιθέα στο πρωτάθλημα ανδρών

Ασυναγώνιστη η Καλλιθέα στο πρωτάθλημα ανδρών

Ασυναγώνιστη η Καλλιθέα στο πρωτάθλημα ανδρών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 135 ΦΟΡΕΣ

Μόνο τον κακό της εαυτό έχει να φοβηθεί η ομάδα του Χρήστου Μπίλια που έκανε περίπατο και με τη Γαλάζια Ακαδημία (87-45). Άνετος και ο Διαγόρας απέναντι στον Ιάλυσο (83-57)

Μόνη πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα του Ομίλου Ρόδου έχει μείνει η Καλλιθέα η οποία φρόντισε το βράδυ της Κυριακής να «ξεφορτωθεί» τη συγκάτοικό της.

Επιβλήθηκε 87-45 της Γαλάζιας Ακαδημίας, με πρώτο σκόρερ τον Γιάννη Σκορδάλη που πέτυχε 20 πόντους με έξι τρίποντα!


Παρουσία ελάχιστου κόσμου στο κλειστό της Κρεμαστής, η Καλλιθέα έλεγξε το παιχνίδι από την αρχή, ήταν πολύ καλή σε όλες τις γραμμές και μετέτρεψε σε περίπατο το ντέρμπι των δύο αήττητων.

Η Γαλάζια Ακαδημία, που παρατάχθηκε χωρίς τον Λιβησιανό, δυσκολεύτηκε αρκετά στην επίθεση, σημειώνοντας μόλις 19 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, με τον Κωσταρίδη να είναι μέχρι εκείνη την ώρα ο πρώτος σκόρερ με μόλις έξι πόντους.

Δεκάλεπτα: 30-11, 48-19(ημιχρ.), 67-33, 87-45
Διαιτητές: Νικηφορίδης, Μητσού

Καλλιθέα (Μπίλιας): Παππάς 1, Παπακωνσταντίνου, Κούρος Π. 8, Παρδακάς 15, Γυφτάκης 7(1), Μπιλλιάς 4, Συμιακός 2, Παναγιωταράκος 8(1), Δούβαλης 12, Σκορδάλης 20(6), Εκινέ 10(1).
Γαλάζια Ακαδημία (Βλαχοδήμος): Ξυπολιτάς 10, Ματσαμάς 4, Κουρμαδιάς 2, Βαρβαρέσος Δ. 4, Σαββάκης, Σαουλίδης 8(1),Φεσσάκης 2, Βαρβαρέσος Φ. 5(1), Λάγκαλης, Κωσταρίδης 6, Καραϊσαρίδης 2, Γκοτζάι 2.

Παρότι ένιωθε την ανάσα του Ιάλυσου στην πλάτη του για ένα ημίχρονο, ο Διαγόρας φρόντισε από την αρχή να δείξει τις προθέσεις του και διατηρώντας σταθερό προβάδισμα, πήρε άνετα τη νίκη με 83-57, χάρη στο τρίτο δεκάλεπτο και το επιμέρους σκορ 25-10.

Οι «κυανέρυθροι» ήταν ορεξάτοι επιθετικά, δεν είχαν πρόβλημα ούτε κοντά αλλά ούτε και μακριά από το καλάθι (πέτυχαν δέκα τρίποντα), με τον Κυριάκο Μάγο να βλέπει τους δέκα από τους έντεκα παίκτες του (δεν έπαιξε ο Δεληγιαννάκης) να σκοράρουν.

Ο Ιάλυσος, που δεν είχε τον Ντάνιελ Καϊζερλή στη δωδεκάδα λόγω τραυματισμού, ξεκίνησε διστακτικά και βρέθηκε να χάνει με νταμπλ σκορ στην πρώτη περίοδο αλλά ήταν πιο ισορροπημένος στη δεύτερη και κράτησε τη διαφορά σε μονοψήφια νούμερα. Στο 3ο δεκάλεπτο, ωστόσο, είχε κακή απόδοση, η ψαλίδα άνοιξε πολύ και παρότι ο Κοντάκος πέτυχε μαζεμένους πόντους στην αρχή του 4ου, το παιχνίδι δεν μπορούσε να γυρίσει.

Δεκάλεπτα: 16-8, 39-30(ημιχρ.), 64-40, 83-57
Διαιτητές: Φάκαρος, Αντωνίου

Διαγόρας (Μάγος): Βογιατζής 15(3), Γεωργουλάκος 11(1), Χατζηδημητρίου 2, Μαρουλλάκης 16(4), Μόραλης, Πιέτρι 3(1), Βασιλειάδης 10, Κουλουμπράκης 6, Καλούτσικος 15, Μαρκουλής 3(1), Μαρινάκης 2.
Ιάλυσος (Παπακώστας): Βόλας 10(3), Χούλης 2, Τριανταφύλλου, Μπόζιτς 7(2), Κατσιδώνης 3(1), Σμαραγδιού, Αργυρόπουλος, Γεωργίου – Χατζηβασιλείου 8, Χατζηδημητρίου Μ. 5, Κοντάκος 12(1), Νουμερόπουλος 10, Μπάμπος.

*πριν την έναρξη των αγώνων, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της θεομηνίας που έπληξε τη χώρα μας την περασμένη εβδομάδα.


Η εικόνα της 6ης αγωνιστικής: Διαγόρας – Ιάλυσος 83-57, Καλλιθέα – Γαλάζια Ακαδημία 87-45, Ροδίων Άθλησις – Ήλιος 20-0(α.α.), Κολοσσός (εφ.) – Σύμη δεν ορίστηκε.

Βαθμολογία: 1) Καλλιθέα 10β., 2) Γαλάζια Ακαδημία 9, 3) Διαγόρας 8, 4) Ροδίων Άθλησις 7, 5) Ιάλυσος 7, 6) Σύμη 7, 7) Ήλιος -.
*το εφηβικό του Κολοσσού συμμετέχει άνευ συναγωνισμού.
*ο Ήλιος έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

Επόμενη αγωνιστική (7η, 24-27/11)
Σύμη – Διαγόρας
Ιάλυσος – Καλλιθέα
Γαλάζια Ακαδημία – Ροδίων Άθλησις

Διαβάστε ακόμη

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω