Παλικάρι ο Κολοσσός, λύγισε στην τελευταία περίοδο (φωτορεπορτάζ)

Παλικάρι ο Κολοσσός, λύγισε στην τελευταία περίοδο (φωτορεπορτάζ)

Παλικάρι ο Κολοσσός, λύγισε στην τελευταία περίοδο (φωτορεπορτάζ)

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 901 ΦΟΡΕΣ

Παλικάρι ήταν ο Κολοσσός στο σημερινό (20/11) παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League με αντίπαλο τον πανίσχυρο Ολυμπιακό. Σ’ ένα κατάμεστο και «θερμό» Βενετόκλειο, στο οποίο έδωσαν το "παρών" φίλαθλοι και των δύο ομάδων, οι «θαλασσί» του Άρη Λυκογιάννη κοίταξαν στα μάτια τους «ερυθρόλευκους» του Γιάννη Σφαιρόπουλου, πάλεψαν ψυχωμένα μέχρι και το 33’, για να λυγίσουν στην τελική ευθεία του αγώνα, γνωρίζοντας την ήττα με 72-54.



Ο σαφώς πιο ποιοτικός και έμπειρος Ολυμπιακός (εμφανίστηκε χωρίς τους Μιλουτίνοφ και Αγραβάνη), διατήρησε από το ξεκίνημα μία διαφορά, που πάντως ουδέποτε ξεπέρασε τους 11 πόντους. Στην τρίτη περίοδο ο Κολοσσός αντεπιτέθηκε, στο 27’ μείωσε στους 3 (48-45), ωστόσο οι Πειραιώτες βρήκαν τον τρόπο να απαντήσουν και να φτάσουν σε μία εν τέλει άνετη νίκη.

Σημειώνεται, πως λίγο πριν από τη λήξη του ημιχρόνου αποβλήθηκαν, με δύο τεχνικές ποινές, οι Γεωργαλλής και Παπαπέτρου, για «κοκκορομαχία» διαρκείας.

Τα δεκάλεπτα: 17-26, 30-40, 47-55, 54-72

Κολοσσός Γκρίφιν 6, Χάρις, Τζόουνς 16, Σχίζας 7, Πρόστραν 2, Γεωργαλλής, Μπιλλής, Αγγελάκος, Σταμάτης 14 (1), Μπρέι 7 (1), Παπαδάκης, Ράιτ 2

Ολυμπιακός Μακ Λιν 1, Τολιόπουλος, Παπαπέτρου, Στρέλνιεκς 16 (4), Πρίντεζης 9 (1), Παπανικολάου 9 (1), Μάντζαρης 3 (1), Αρσενόπουλος, Ρόμπερτς 7 (1), Μπόγρης 8, Γουίλτζερ 3(1), Τόμπσον 16 (2)

Διαβάστε ακόμη

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης