Έτοιμος για το μεγάλο άλμα ο Τζουανάκης!

Έτοιμος για το μεγάλο άλμα ο Τζουανάκης!

Έτοιμος για το μεγάλο άλμα ο Τζουανάκης!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 436 ΦΟΡΕΣ

Από τη γερμανική Γκρόιτερ Φιρτ δοκιμάστηκε το σαββατοκύριακο ο 16χρονος άσος του Διγενή, άρεσε και οι Κοσκινιάτες αρχίζουν να συνηθίζουν στην ιδέα του «αποχαιρετισμού»

Με την ιδέα της, σε κάθε περίπτωση αγωνιστικά επώδυνης, ταυτόχρονα όμως άκρως τιμητικής, απώλειας του Σάββα Τζουανάκη αρχίζουν να συμβιβάζονται οι άνθρωποι του Διγενή.

Ο 16χρονος επιθετικός είναι ένας από τους πλέον ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της γενιάς του και βρίσκεται εδώ και καιρό στο «μικροσκόπιο» αρκετών ομάδων, που θέλουν να επενδύσουν στην προοπτική του. Μία εξ αυτών ήταν, πριν από λίγους μήνες, η ιταλική Ουντινέζε, με την υπόθεση να «στραβώνει» την τελευταία στιγμή λόγω των σαρωτικών αλλαγών στο προπονητικό επιτελείο της.
Τούτη τη φορά, στο προσκήνιο βρίσκεται η γερμανική Γκρόιτερ Φιρτ! Στη δική της επιθυμία να δοκιμάσει, για ένα διήμερο, το Σάββα Τζουανάκη οφείλεται η απουσία του τελευταίου από το σαββατιάτικο παιχνίδι του Διγενή με το Φοίβο στην Κρεμαστή, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο νεαρός κέρδισε τις εντυπώσεις σε σημείο, που να είναι πολύ πιθανό να κάνει άμεσα το μεγάλο βήμα!

Η Γκρόιτερ Φιρτ συμμετέχει στο γερμανικό πρωτάθλημα της Β’ εθνικής κατηγορίας και στους Δωδεκανήσιους ποδοσφαιρόφιλους μόνο άγνωστη δεν είναι καθώς τη φανέλα της είχε φορέσει, πριν από αρκετά χρόνια, ο Παναγιώτης Βούης του Καλυμνιακού.

Χωρίς δύο κόντρα στο ΔΙ.Α.
Χωρίς τον τιμωρημένο Λευτέρη Κώτη, που αποβλήθηκε από τον αγώνα της Κρεμαστής, καθώς και τον Βασίλη Παπασταμάτη, που θα απουσιάζει για μία εβδομάδα στο εξωτερικό, θα υποδεχθεί ο Διγενής το ΔΙ.Α. για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries. Στον αντίποδα, στη διάθεση του Σάσα Γιόνοβιτς θα τεθεί ξανά ο Νίκος Καρπαθάκης, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του στη γάμπα.
Σημειώνεται, πως παρά την ήττα από το Φοίβο, το κλίμα στις τάξεις του Διγενή παραμένει καλό, ενώ οι άνθρωποι της ομάδας έμειναν με την αίσθηση πως ο αγώνας του Σαββάτου θα μπορούσε να τους δώσει περισσότερα.

Διαβάστε ακόμη

Ένας Κώος στην κορυφή της Ευρώπης

Τώνης Μαρτίνης: «Η Ρόδος είχε στοχοποιηθεί!»

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Σήμερα η 29η αγωνιστική

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού