Κατάσταση για... ευχέλαιο στον Ηρακλή Μαριτσών

Κατάσταση για... ευχέλαιο στον Ηρακλή Μαριτσών

Κατάσταση για... ευχέλαιο στον Ηρακλή Μαριτσών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 248 ΦΟΡΕΣ

Αντιμέτωποι με πολλά και σοβαρά προβλήματα βρίσκονται οι «ροπαλοφόροι», που θα εμφανιστούν αποδεκατισμένοι και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης παραμένει ο Ηρακλής Μαριτσών, που μετά την Κω και το παιχνίδι με το ΔΙ.ΑΣ., θα εμφανιστεί αποδεκατισμένος και στο εξίσου δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Άρη.

Ο Φελεγκάκης δεν θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο τουλάχιστον μέχρι το τέλος της χρονιάς, ο Φελεσάκης θα υποβληθεί σε νέα μαγνητική τομογραφία, καθώς εκφράζονται φόβοι για πρόβλημα στους χιαστούς, οι Τσούφιος, Μπάρτζος και Κούρος παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμού, ενώ είναι αμφίβολο αν θα είναι έτοιμος να βοηθήσει ο Τσαλώλης.

Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, ο Μιχάλης Πολιάς έχει να αντιμετωπίσει και την απουσία του Θαρρενού, ο οποίος υποφέρει από τενοντίτιδα και θα πρέπει να ξεκουραστεί για μία εβδομάδα, ενώ επιπρόσθετο άγχος προκάλεσε στον προπονητή της ομάδας ο Λευτέρης Σκυλλάς, που παραπονέθηκε, κατά τη διάρκεια του αγώνα με το ΔΙ.Α., για ενοχλήσεις στο γόνατο. Ο τεχνικός των «ροπαλοφόρων» απλά… προσεύχεται να μην πρόκειται για κάτι το σοβαρό, δεδομένου πως η αποχή από τις δραστηριότητες της ομάδας του Άγγελου Χειμωνέττου του στερεί την εναλλακτική ενός έμπειρου τερματοφύλακα.

Οι Μαριτσενοί συνεχίζουν να θεωρούν την απουσία του τελευταίου αδικαιολόγητη, όμως λένε, προσπαθούν αλλά δεν βρίσκουν σημεία επαφής και έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, το πλέον πιθανό είναι η συνεργασία με τον 26χρονο γκολκίπερ να λήξει πρόωρα και άδοξα.

Αν υπάρχει κάτι που παρηγορεί το Μιχάλη Πολιά μέσα στα συσσωρευμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει, είναι η επιστροφή, από τιμωρία, του Βασιλώττου, καθώς και η επάνοδος των Λολάκη και Καρίκη, οι οποίοι δεν ακολούθησαν την αποστολή στην Κω λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!