Άρης Λυκογιάννης: «Το -18 δεν είναι η εικόνα του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό»

Άρης Λυκογιάννης: «Το -18 δεν είναι η εικόνα του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό»

Άρης Λυκογιάννης: «Το -18 δεν είναι η εικόνα του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 285 ΦΟΡΕΣ

Ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές έμεινε από την απόδοση της ομάδας του, ο τεχνικός του Κολοσσού

Όταν μετά από χρόνια κάποιος διαβάσει το τελικό σκορ του χθεσινού αγώνα, θα θεωρήσει ότι ο Ολυμπιακός πέρασε «αέρας» από το Βενετόκλειο. Η διαφορά παραπέμπει σε περίπατο αλλά κάτι τέτοιο δε συνέβη.

Γι’ αυτό και ο Άρης Λυκογιάννης είπε στη συνέντευξη Τύπου ότι «θεωρώ ότι έγινε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι στη μεγαλύτερή του διάρκεια. Είμαστε όχι ικανοποιημένοι από την τελική έκβαση του σκορ, δηλαδή, από το πώς άνοιξε και πήγε στους 18 πόντους το παιχνίδι.

Γιατί δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση ότι ήταν η εικόνα του παιχνιδιού αυτή. Θεωρώ ότι για 36-37 λεπτά ήμασταν ανταγωνιστικοί. Κομβικό σημείο ήταν όταν πλησιάσαμε στους τρεις πόντους και χάσαμε δύο πολύ εύκολες επιθέσεις, με αποτέλεσμα στην αντίστοιχη επίθεση του Ολυμπιακού να μας τιμωρήσει με μακρινά σουτ. Οπότε το τρίτο δεκάλεπτο, όπου πιθανότητα να έληγε με ένα διαφορετικό σκορ, έληξε να είμαστε εφτά πόντους πίσω.

Συνεχίζουμε… Θεωρώ ότι ήταν ένα καλό τεστ για να δούμε κάποια πράγματα που έχουμε στο μυαλό μας και κάποιες σκέψεις που κάνουμε για το μέλλον και από ‘κει και πέρα να χρησιμοποιήσουμε τη διακοπή, να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε στους τομείς του παιχνιδιού που υστερούμε αυτή τη στιγμή.

Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη».

«Πάντα στην καρδιά μου ο Κολοσσός»

Από την πλευρά του, ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, σχολίασε τα εξής: «Πριν ξεκινήσω να μιλήσω για το παιχνίδι, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της Ρόδου, του Κολοσσού, του Ολυμπιακού, για το χειροκρότημά τους και τον τρόπο που με υποδέχθηκαν. Πάντα έχω ωραίες αναμνήσεις εδώ και πάντα ο Κολοσσός είναι μέσα στην καρδιά μου.

Ξέραμε ότι είχαμε να παίξουμε εναντίον μίας πολύ ανταγωνιστικής ομάδας, ιδίως εδώ πέρα. Μια ομάδα που κέρδισε την ΑΕΚ και παίζει καλό μπάσκετ. Πιστεύω ότι ελέγξαμε το παιχνίδι από την άμυνά μας, σε γενικές γραμμές ξεκινήσαμε πολύ καλά στην πρώτη περίοδο και στην επίθεση και στην άμυνα. Λίγο στη 2η περίοδο χάσαμε την επιθετική μας πολυφωνία, δεν είχαμε καθαρό μυαλό, δεν διαβάσαμε καλά... Πιστεύω ότι η διαφορά των 10π. έδειχνε το πώς πήγε το παιχνίδι.

Ο Κολοσσός ξέραμε ότι θ’ αντιδράσει, κατάφερε να μειώσει, όμως, στα κρίσιμα σημεία κάναμε αυτό που έπρεπε σε άμυνα και επίθεση, με αποκορύφωμα το καλό τελευταίο δεκάλεπτο που δεχθήκαμε μόνο εφτά πόντους, βάλαμε εύκολα καλάθια, βρήκαμε ρυθμό στην επίθεση που μας έλειπε σε διάρκεια και τελειώσαμε το παιχνίδι πολύ καλά επιθετικά, όπως το ξεκινήσαμε. Η τελική διαφορά δείχνει πως δουλέψαμε καλά το παιχνίδι και είχαμε την υπομονή να φτάσουμε στη νίκη.

Εύχομαι καλή τύχη στον Κολοσσό στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Διαβάστε ακόμη

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης