Παράπονα από τύχη και διαιτητή στο Βάτι

Παράπονα από τύχη και διαιτητή στο Βάτι

Παράπονα από τύχη και διαιτητή στο Βάτι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 98 ΦΟΡΕΣ

Χαρακτήρα τελικού απέκτησε για το Διαγόρα, μετά τη «γκέλα» με τη Δόξα Ψίνθου, το επικείμενο εκτός έδρας ματς με τη Δόξα Καρδάμαινας

Ως ένα ιδιαίτερα άσχημο εκτός προγράμματος αποτέλεσμα χαρακτήρισε ο Γιάννης Καμπούρης τη «λευκή» ισοπαλία στην οποία υποχρεώθηκε ο Διαγόρας Βατίου στο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τη Δόξα Ψίνθου.

Παρότι δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα, ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» θεωρεί πως στο δεύτερο η απόδοσή τους ήταν αρκούντως καλή για να δικαιούνται τους τρεις βαθμούς. Το μόνο που τους έλλειψε ήταν το γκολ, κάτι για το οποίο… «ευθύνεται», σε μεγάλο βαθμό, ο αντίπαλος τερματοφύλακας Ανδρέας Σαββιδάκης.

Όσο «σκασμένοι» κι αν ήταν, οι Βατενοί δεν δίστασαν να του απονείμουν, σε μία επίδειξη ποδοσφαιρικού πολιτισμού, τα εύσημα για την καταπληκτική παρουσία του, ευχόμενοι τα καλύτερα για τη συνέχεια.

Πάντως, οι Βατενοί δεν αισθάνονται αδικημένοι μόνο από την τύχη, αλλά και από το διαιτητή Αντώνη Παπαβασιλείου, στον οποίο χρεώνουν το μη καταλογισμό πέναλτι σε ανατροπή του Λάμπρου Ζωάννου στο 25’. Όπως σχολίαζαν και χθες, η παράβαση ήταν εξόφθαλμη.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, ο Διαγόρας Βατίου έμεινε απροσδόκητα χαμηλά στη βαθμολογία και το επικείμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα Καρδάμαινας απέκτησε χαρακτήρα τελικού, αφού ενδεχόμενη ήττα θα περιπλέξει την κατάσταση στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία και θα οδηγήσει τους «κυανέρυθρους» σε περίοδο άγχους και πίεσης.

Όπως έλεγε χθες ο Γιάννης Καμπούρης, η ανάγκη να παραμείνει η ομάδα του ψύχραιμη είναι μεγάλη και ο ίδιος είναι βέβαιος πως οι ποδοσφαιριστές του θα ανταποκριθούν.

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα