Ζητούν το γήπεδο Αφάντου οι βετεράνοι

Ζητούν το γήπεδο Αφάντου οι βετεράνοι

Ζητούν το γήπεδο Αφάντου οι βετεράνοι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 260 ΦΟΡΕΣ

Κατέθεσαν σχετικό αίτημα στον πρόεδρο της Δημοτικής κοινότητας Αφάντου, κ. Λόγγο και περιμένουν απάντηση

Έγγραφο αίτημα στον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αφάντου, κ. Λόγγο κατέθεσαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Αφάντου.

Ο λόγος είναι πως ζητούν τη χρήση του γηπέδου Αφάντου για ορισμένες ώρες της εβδομάδας με σκοπό να προπονούνται.

Αυτούσια η επιστολή:
«Σας γνωρίζουμε ότι, ο αθλητικός σύλλογος Βετεράνων Αφάντου, είναι επίσημος σύλλογος που σκοπό έχει, εκτός της άθλησης των μελών του, την προσφορά στην κοινωνία και ιδιαίτερη την τοπική, κοινωνικού και φιλανθρωπικού έργου ως επίσης και την ανάδειξη της ποδοσφαιρικής ιστορίας του τόπου μας.

Ο σύλλογος μας, από την ίδρυσή του έως σήμερα, χρησιμοποιεί το Δημοτικό Γήπεδο Αφάντου για τις προπονήσεις των μελών του. Προσπαθούσαμε πάντα να έρθουμε σε συνεννόηση με τα δύο μεγάλα αθλητικά σωματεία της πόλης μας αλλά και τους προπονητές των ακαδημιών τους, ώστε να βρίσκουμε την κατάλληλη ημέρα και ώρα που θα είναι διαθέσιμο, έστω και ένα μικρό μέρος του γηπέδου, για τις προπονήσεις του συλλόγου μας.

Επειδή όμως η συνεννόηση με πολλούς είναι προβληματική και επειδή δεν υπάρχει μία κεντρική διαχείριση για την διαθεσιμότητα του γηπέδου, ζητάμε να μας παραχωρηθεί το Δημοτικό γήπεδο Αφάντου για τις προπονήσεις του συλλόγου μας όπως παρακάτω:

1. Το μισό μέρος του γηπέδου για μία ώρα τη βδομάδα και για μια βραδινή προπόνηση στο διάστημα από 6μμ έως 8 μμ (κάθε Δευτέρα κατά προτίμηση).

2. Ολόκληρο το γήπεδο για δύο (2) ώρες τη βδομάδα για την διεξαγωγή φιλικών αγώνων κατά προτίμηση Πέμπτη ή Παρασκευή και γύρω στις 3:30 μμ.

Υπόψη ότι ο σύλλογος μας συμμετέχει και φέτος στην αθλητική διοργάνωση του 4ου τουρνουά Παλαιμάχων Δήμου Ρόδου «Ποδοσφαιρικής Ιστορίας και Φιλανθρωπίας» 2017-2018 που διοργανώνεται και υλοποιείται από το τμήμα Αθλητισμού & Νέας Γενιάς της Διεύθυνσης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Ρόδου.

Στο τουρνουά αυτό συμμετέχουν 10 ομάδες του νησιού και θα μπορούσαμε κάποιους αγώνες να τους προγραμματίσουμε στο Δημοτικά μας γήπεδο.
Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.

Μετά τιμής,
Μπακίρης Πανορμίτης
Πρόεδρος Βετεράνων
Αφάντου»

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού

Στην Εθνική βόλεϊ Κ16 η Σοφία Καλημεράκη του Ροδίων Άθλησις!

Γ’ Εθνική – 32η Αγωνιστική: Πλήρης δράση σήμερα και αύριο

ΑΕΡΑ: Με ενδεκάδα ανάγκης στο Μαρκόπουλο